Linda

0 followers
·
5 following
Min digitala receptbok.
Linda
More ideas from Linda

Örtkryddad fisk i folie med tomat och citron

Helgrillad (eller ungsbakad) lax med kryddtäcke

Helgrillad (eller ungsbakad) lax med kryddtäcke

Lax med sesamfrön

Lax med sesamfrön

Recept ugnsstekt falukorv med äpple

Recept ugnsstekt falukorv med äpple

LCHF-Broccoli/ falukorvsgratäng - fiesta06 - Recept

LCHF-Broccoli/ falukorvsgratäng - fiesta06 - Recept

Stackars lilla fläsklägg  - jag skall ta hand om dig...  Jag köpte min fina lägg hos Sandströms . Den var definitivt inte dyr, och den var ...

Stackars lilla fläsklägg - jag skall ta hand om dig... Jag köpte min fina lägg hos Sandströms . Den var definitivt inte dyr, och den var ...

Rostat Fläsklägg med Palsternackspuré | Linas Kök

Rostat Fläsklägg med Palsternackspuré | Linas Kök

Jag älskar att sätta tänderna i något knaprigt då och då. Eftersom jag har IBS och inte tål linfrön är detta lchf-sesamknäcke ett bra alternativ till fröknäcke. Dessutom godare om du frågar mig.   Ingredienser till en plåt sesamknäcke: 3 dl sesamfrön 1 dl solroskärnor 60 gram riven ost, det är drygt 1 dl (gärna lagrad ost) 1 msk fiberhusk 1 dl vatten 2 ägg 1/2-1 tsk salt (jag tror att mina smaklökar förändrats, nu har jag 1/4-till MAX 1/2 tsk salt) Flingsalt (kan uteslutas)…

Jag älskar att sätta tänderna i något knaprigt då och då. Eftersom jag har IBS och inte tål linfrön är detta lchf-sesamknäcke ett bra alternativ till fröknäcke. Dessutom godare om du frågar mig. Ingredienser till en plåt sesamknäcke: 3 dl sesamfrön 1 dl solroskärnor 60 gram riven ost, det är drygt 1 dl (gärna lagrad ost) 1 msk fiberhusk 1 dl vatten 2 ägg 1/2-1 tsk salt (jag tror att mina smaklökar förändrats, nu har jag 1/4-till MAX 1/2 tsk salt) Flingsalt (kan uteslutas)…

Tonfiskröra med kapris | Lesscarbs.se

Tonfiskröra med kapris | Lesscarbs.se

Kaprissmör

Kaprissmör

Hejsan!   Jag kan nu meddela att jag äntligen är socker- och sötningfri, tjohoooo! Men jag måste fortfarande vara vaksam på mitt sug, oftast...

Hejsan! Jag kan nu meddela att jag äntligen är socker- och sötningfri, tjohoooo! Men jag måste fortfarande vara vaksam på mitt sug, oftast...

Räkstuvning

Räkstuvning

Traditionellt koreansk kimchi tar i regel flera dagar att göra, så att alla goda bakterier hinna fermentera salladskålen och ge den karaktäristiska smaken. Men den här kimchin går bra att äta direkt. Följ annars tipset om du vill mjölksyrejäsa den för mer smak.

Traditionellt koreansk kimchi tar i regel flera dagar att göra, så att alla goda bakterier hinna fermentera salladskålen och ge den karaktäristiska smaken. Men den här kimchin går bra att äta direkt. Följ annars tipset om du vill mjölksyrejäsa den för mer smak.