Greek Yogurt Cream Cheese Lemon Coffee Cake

This Greek Yogurt Cream Cheese Lemon Coffee Cake is sweet and moist with a light lemon flavor and a creamy, crumbly topping. Perfect for a brunch reception!

Då var det torsdag och det innebär torsdagsbaket! Och i dag är det Kristihimmelsfärd och en röd dag så då kan det passa med ett härligt bjudbak i fall några gäster trillar förbi. Här kommer en...

Rabarberpaj med extra allt

Då var det torsdag och det innebär torsdagsbaket! Och i dag är det Kristihimmelsfärd och en röd dag så då kan det passa med ett härligt bjudbak i fall några gäster trillar förbi. Här kommer en...

Då var det torsdag och det innebär torsdagsbaket! Och i dag är det Kristihimmelsfärd och en röd dag så då kan det passa med ett härligt bjudbak i fall några gäster trillar förbi. Här kommer en...

Rabarberpaj med extra allt

Då var det torsdag och det innebär torsdagsbaket! Och i dag är det Kristihimmelsfärd och en röd dag så då kan det passa med ett härligt bjudbak i fall några gäster trillar förbi. Här kommer en...

Hej! Jag lovade recept på efterrätten jag skulle fixa till grillkvällen i helgen. Och det blev faktiskt kladdkakor som jag bakade. Lite olika smaker och fyllningar, bland annat denna sega kokostopping . Det här behöver du , till en stor rund form ca 26 cm. ( Detta är en dubbelsats … Läs mer

Hej! Jag lovade recept på efterrätten jag skulle fixa till grillkvällen i helgen. Och det blev faktiskt kladdkakor som jag bakade. Lite olika smaker och fyllningar, bland annat denna sega kokostopping . Det här behöver du , till en stor rund form ca 26 cm. ( Detta är en dubbelsats … Läs mer

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid.  Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Söta bakverk i rund form: Ananaspaj

Världens godaste Ananaspaj

Söta bakverk i rund form: Ananaspaj

Semmelkladdkaka är en fantastisk variant på den klassiska semlan - det bästa av två världar där två älskade bakverk blir ett.

Semmelkladdkaka – recept

Semmelkladdkaka är en fantastisk variant på den klassiska semlan - det bästa av två världar där två älskade bakverk blir ett.

Pinterest
Search