Christer Stjernblom

Christer Stjernblom

Christer Stjernblom
More ideas from Christer
Recept: Har du testat att göra hasselbackspotatis på sötpotatis? Tryck i lite timjan och ringla över olja. Servera med hummus. Läs mer...

Recept: Har du testat att göra hasselbackspotatis på sötpotatis? Tryck i lite timjan och ringla över olja. Servera med hummus. Läs mer...

Kreolska räkor - gryta med räkor, cyrry, grädde och ananas. En jättegod och enkel rätt från New Orleans med räkor, curry, paprika, ananas, bananer och grädde.

Kreolska räkor - gryta med räkor, cyrry, grädde och ananas. En jättegod och enkel rätt från New Orleans med räkor, curry, paprika, ananas, bananer och grädde.

VÄRLDENS godaste pastagratäng som är en blandning mellan spaghetti och köttfärsås och lasagne. Den är extra krämig med extra mycket ost! Underbart god. 6 portioner 400 spaghetti 2 st mozzarella Köttfärssåsen: 400 g färs (kött eller veggofärs) 400 g krossad tomat 400 g passerad tomat 1 gul lök 4 vitlöksklyftor 2 tsk torkad oregano 2 tsk torkad basilika 2 tsk paprikapulver 1-2 tsk dijonsenap (kan uteslutas) 1 msk soja 1 msk balsamvinäger eller socker Salt & peppar Olja till stekning Cremefr...

VÄRLDENS godaste pastagratäng som är en blandning mellan spaghetti och köttfärsås och lasagne. Den är extra krämig med extra mycket ost! Underbart god. 6 portioner 400 spaghetti 2 st mozzarella Köttfärssåsen: 400 g färs (kött eller veggofärs) 400 g krossad tomat 400 g passerad tomat 1 gul lök 4 vitlöksklyftor 2 tsk torkad oregano 2 tsk torkad basilika 2 tsk paprikapulver 1-2 tsk dijonsenap (kan uteslutas) 1 msk soja 1 msk balsamvinäger eller socker Salt & peppar Olja till stekning Cremefr...

Så lagar du fondant-potatis och resultatet är fullständigt magiskt. | Newsner

Så lagar du fondant-potatis och resultatet är fullständigt magiskt. | Newsner

Krämig fläskfilegryta med champinjoner och soltorkade tomater

Krämig fläskfilegryta med champinjoner och soltorkade tomater

img_20160912_180727

img_20160912_180727

Kinesisk biff med broccoli och oystersause (ostronsås). Serveras med nykokt ris eller nudlar.

If you’re not one to stir fry, but love the beef and broccoli for your local Asian restaurant, be sure to check out this tender tasty beef and broccoli in…

Släng ihop de godaste saffransbollarna på ett kick. Åh va dom är goda och enkla att göra. Många av er kommer säkert känna igen receptet, det är nämligen samma recept som mina mycket omtyckta kokossnöbollar. Jag tillsatte bara saffran i smeten och det blev en absolut fullträff! Vill du göra dessa i god tid så funkar det alldeles utmärkt att frysa in bollarna, lägg sedan på ett fat och låt tinas i rumstemperatur. Ca 24 st saffransbollar Bollarna: 200 g riven kokos 1 burk sötad kondenserad…

Släng ihop de godaste saffransbollarna på ett kick. Åh va dom är goda och enkla att göra. Många av er kommer säkert känna igen receptet, det är nämligen samma recept som mina mycket omtyckta kokossnöbollar. Jag tillsatte bara saffran i smeten och det blev en absolut fullträff! Vill du göra dessa i god tid så funkar det alldeles utmärkt att frysa in bollarna, lägg sedan på ett fat och låt tinas i rumstemperatur. Ca 24 st saffransbollar Bollarna: 200 g riven kokos 1 burk sötad kondenserad…

Fick till en såååå god thaigryta häromdan så jag måste bara ge er receptet innan jag glömmer bort hur jag gjorde :-) 4 port: 3 kycklingfiléer, skurna i tunna små skivor 1 röd paprika 1 gul lök 1 pu…

Fick till en såååå god thaigryta häromdan så jag måste bara ge er receptet innan jag glömmer bort hur jag gjorde :-) 4 port: 3 kycklingfiléer, skurna i tunna små skivor 1 röd paprika 1 gul lök 1 pu…

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)