Recept på bakning

62 Pins8 Följare
Baka dessa godingar i långpanna! Lyxig choklad ihop med salta nötter och lite kolasmak gör de här kakorna syndigt goda.

Baka dessa godingar i långpanna! Lyxig choklad ihop med salta nötter och lite kolasmak gör de här kakorna syndigt goda.

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt.   Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt.   Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

made by Helle: Bullar med vaniljkräm

made by Helle: Bullar med vaniljkräm

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid.  Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Ont om tid? Då är detta tårtan du letar efter! En supersmidig variant på marängtårta som är lika god som lättbakad.

Ont om tid? Då är detta tårtan du letar efter! En supersmidig variant på marängtårta som är lika god som lättbakad.

Kakorna är lätta att baka och underbart goda , så har du inte bakat dessa tidigare . . . . Så måste du göra det nu. Du behöver  : 200 g smör 1 dl strösocker 3 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1-2 tsk vaniljsocker Garnering : 15 dumlekolor 15 st noblesse 15 st muffinsformar Gör … Läs mer

Kakorna är lätta att baka och underbart goda , så har du inte bakat dessa tidigare . . . . Så måste du göra det nu. Du behöver : 200 g smör 1 dl strösocker 3 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1-2 tsk vaniljsocker Garnering : 15 dumlekolor 15 st noblesse 15 st muffinsformar Gör … Läs mer

Snilleskök

Snilleskök

Nu ska jag bjuda dig på en vansinnigt god kaka, denna bara måste du testa att baka någon dag. Alltså toscan uppepå med cornflakes, ämen den är såååååå mumsig!  Ingredienser: 8 ägg 8 dl socker 400 gr smält smör 2 msk vaniljsocker 1/2 msk bakpulver 8,5 dl vetemjöl Gör såhär: 1) Sätt ugnen på

Nu ska jag bjuda dig på en vansinnigt god kaka, denna bara måste du testa att baka någon dag. Alltså toscan uppepå med cornflakes, ämen den är såååååå mumsig! Ingredienser: 8 ägg 8 dl socker 400 gr smält smör 2 msk vaniljsocker 1/2 msk bakpulver 8,5 dl vetemjöl Gör såhär: 1) Sätt ugnen på

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola

Pinterest
Sök