Christina Kamunen

Christina Kamunen

Christina Kamunen
More ideas from Christina
Godaste såsen till grillat som du snabbt rör ihop. Den är verkligen helt makalöst god! På bilden nedan har jag serverat såsen ed potatisbakelser och stekt entrecote. SÅ HIMLA GOTT! Länk till recept på de övriga rätter hittar nedan.   1 stor skål bearnaisesås, ca 6 portioner 4 dl  creme fraiche 0,5 dl majonäs 1 schalottenlök 1-2 ts vit vinäger (justera syra efter smak) 2 msk torkad dragon 1 liten bunt persilja 2 tsk senap (dijon eller vanlig senap funkar bra) 0,5 msk socker 0,5 tsk gurkmeja…

Godaste såsen till grillat som du snabbt rör ihop. Den är verkligen helt makalöst god! På bilden nedan har jag serverat såsen ed potatisbakelser och stekt entrecote. SÅ HIMLA GOTT! Länk till recept på de övriga rätter hittar nedan. 1 stor skål bearnaisesås, ca 6 portioner 4 dl creme fraiche 0,5 dl majonäs 1 schalottenlök 1-2 ts vit vinäger (justera syra efter smak) 2 msk torkad dragon 1 liten bunt persilja 2 tsk senap (dijon eller vanlig senap funkar bra) 0,5 msk socker 0,5 tsk gurkmeja…

Igår lovade jag att dela med mig av ett till recept från min kommande kokbok! Här kommer receptet på en (finner inga ord på hur god den här krämiga bakelsen är!) Sjukt god! Efter varje tugga...

Igår lovade jag att dela med mig av ett till recept från min kommande kokbok! Här kommer receptet på en (finner inga ord på hur god den här krämiga bakelsen är!) Sjukt god! Efter varje tugga...

Det är bara 5 ingredienser i denna fantastiska Oreo-paj!

Det är bara 5 ingredienser i denna fantastiska Oreo-paj!

Den här rackar'n räcker till tolv personer. I vanliga fall tänker jag; pyttsan! Men efter två omgångar tårta kan jag understryka sa...

Den här rackar'n räcker till tolv personer. I vanliga fall tänker jag; pyttsan! Men efter två omgångar tårta kan jag understryka sa...

Tänk att jag blir glad som ett litet barn när jag lyckas baka såna här bakverk alltså. När tungan krullar sig av välbehag och när familjen tittar på bakverken med drömsk blick. Då vet man att nu jäklar i min lilla låda har jag lyckats. Ni vet att imin familj ska det mycket till för att de ska bli im

Tänk att jag blir glad som ett litet barn när jag lyckas baka såna här bakverk alltså. När tungan krullar sig av välbehag och när familjen tittar på bakverken med drömsk blick. Då vet man att nu jäklar i min lilla låda har jag lyckats. Ni vet att imin familj ska det mycket till för att de ska bli im

Inget slår en hemkokt vaniljkräm. Har du en gång provat kommer du inte vilja ha marsankräm från påse igen. Den är helt perfekt: vare sig för söt eller tam i smaken: snarare balanserad som passar bå…

Inget slår en hemkokt vaniljkräm. Har du en gång provat kommer du inte vilja ha marsankräm från påse igen. Den är helt perfekt: vare sig för söt eller tam i smaken: snarare balanserad som passar bå…

Hej på er! Nu är grillsäsongen i full gång här hemma och ett av tillbehören som nästan alltid finns på bordet är ju såklart bearnaises...

Hej på er! Nu är grillsäsongen i full gång här hemma och ett av tillbehören som nästan alltid finns på bordet är ju såklart bearnaises...

Ramlade över ett recept på Subway kakor på baka.se. Var tvungen att testa dem såklart. De ljusa lämnade jag bort kakaon och slängde ner ...

Ramlade över ett recept på Subway kakor på baka.se. Var tvungen att testa dem såklart. De ljusa lämnade jag bort kakaon och slängde ner ...

Det här är egentligen inget annat än en klassisk matjessilltårta i portionsform – fast med smörstekt kavringssmul i stället för en mjuk kavringsbotten. Fyll upp små glas med den goda sillröran och toppa med kavringssmul, tunt skivad rädisa och dill. Så läckert!

Det här är egentligen inget annat än en klassisk matjessilltårta i portionsform – fast med smörstekt kavringssmul i stället för en mjuk kavringsbotten. Fyll upp små glas med den goda sillröran och toppa med kavringssmul, tunt skivad rädisa och dill. Så läckert!