How to Make Homemade Watermelon Lime Agua Fresca

Lovely Libations: Homemade Horchata and Agua Fresca

Lovely Libations: Homemade Horchata and Agua Fresca 2 pounds seedless watermelon of a good-sized melon) 1 cup cold water 2 tsp lime juice 1 Tbsp agave

Somrig drink som dessutom är enkel att förbereda i god tid. I de vuxnas drinkar ersätts päroncider med mousserande vin.

Rabarber- och ingefärsdrink Somrig drink som dessutom är enkel att förbereda i god tid. I de vuxnas drinkar ersätts päroncider med mousserande vin

Pineapple Lemonade Sangria - Fake Ginger

Pineapple Lemonade Sangria

Pineapple Lemonade Sangria - Fake Ginger I'm so proud of myself with this one! I made a few changes to the recipe. I added Mirassou Chardonnay and Pinot Grigio. I left out the syrup and the sliced lemon. It is delicious!

Bellini - champagne och persika

Bellini – klassiskt recept

Vannkefir. Fermenteringstrenden har kommet for fullt og fjor var det mye snakk om Kombucha, men nå er det vannkefir som er det hotteste.

Vannkefir. Fermenteringstrenden har kommet for fullt og fjor var det mye snakk om Kombucha, men nå er det vannkefir som er det hotteste.

Vannkefir. Fermenteringstrenden har kommet for fullt og fjor var det mye snakk om Kombucha, men nå er det vannkefir som er det hotteste.

Vannkefir. Fermenteringstrenden har kommet for fullt og fjor var det mye snakk om Kombucha, men nå er det vannkefir som er det hotteste.

Spritzer

Spritzer – Fräschaste sommardrinken

En riktig sommardrink med frisk svartvinbärssmak. Ett alkoholfritt alternativ görs av svartvinbärsjuice blandat med Ramlösa.

Välkomstdrink svartvinbärsbubbel En riktig sommardrink med frisk svartvinbärssmak. Ett alkoholfritt alternativ görs av svartvinbärsjuice blandat med Ramlösa

En riktig sommardrink med frisk svartvinbärssmak. Ett alkoholfritt alternativ görs av svartvinbärsjuice blandat med Ramlösa.

Mousserande lingondrink

Mousserande lingondrink

Wines, Nom Nom

Kryddig, nyanserad, mycket frisk smak med inslag av fat, körsbär, hallon, örter och vanilj. Serveras vid cirka 18°C till rätter av lamm- eller nötkött.

Kryddig, nyanserad, mycket frisk smak med inslag av fat, körsbär, hallon, örter och vanilj. Serveras vid cirka 18°C till rätter av lamm- eller nötkött.

Pinterest
Search