Hönökaka är ett tunt och mjukt bröd uppkallat efter Höhö i Göteborgs skärgård. Brödet är en klassiker och har ofta en rykande åtgång!

Hönökaka är ett tunt och mjukt bröd uppkallat efter Höhö i Göteborgs skärgård. Brödet är en klassiker och har ofta en rykande åtgång!

Glöggfudge | Tidningen Hembakat

Glöggfudge | Tidningen Hembakat

Kuvertbröd

Kuvertbröd

saffransfläta4

saffransfläta4

Daim- & kolapaj | Tidningen Hembakat

Daim- & kolapaj | Tidningen Hembakat

After Eight-Brownies - Hembakat

After Eight-Brownies - Hembakat

Lyxig chokladkladdkaka | Tidningen Hembakat

Lyxig chokladkladdkaka | Tidningen Hembakat

Knäckig smuläppelpaj | Tidningen Hembakat

Knäckig smuläppelpaj | Tidningen Hembakat

Rågkusar i långpanna | Tidningen Hembakat

Rågkusar i långpanna | Tidningen Hembakat

Från tidningen Hembakat

Från tidningen Hembakat

Pinterest
Sök