Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Helgens godaste: så gör du fantastisk smörkolasås med havssalt

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

IMG_5284

IMG_5284

Gör egen nutella och fyll dina bakverk med - så mycket godare än köpt!

Gör egen nutella och fyll dina bakverk med - så mycket godare än köpt!

Jag har förstått att det är många som bakar äppelpaj titt som tätt varje helg och då vill jag passa på att tipsa om mitt bästa recept! Denna skall du helst bjuda på några timmar efter att du bakat den

Knäckig äppelpaj (Fikastunder)

Jag har förstått att det är många som bakar äppelpaj titt som tätt varje helg och då vill jag passa på att tipsa om mitt bästa recept! Denna skall du helst bjuda på några timmar efter att du bakat den

Drömgoda chokladpraliner med florsocker på toppen!

Drömgoda chokladpraliner med florsocker på toppen!

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Foto: Johannes Wätterbäck   När man tillsätter peppad surdeg till våffelsmeten får man våfflor som blir lite mer matiga och som tar lite l...

Foto: Johannes Wätterbäck När man tillsätter peppad surdeg till våffelsmeten får man våfflor som blir lite mer matiga och som tar lite l...

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt.   Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Ta fram muffinsformarna och fyll dem med hastbullar som inte behöver jäsa.

Ta fram muffinsformarna och fyll dem med hastbullar som inte behöver jäsa.

Pinterest
Sök