Claes Dahlgren

Claes Dahlgren

43 followers
·
23 followers
Claes Dahlgren
More ideas from Claes
Tangy and mineral rich, this wild harvested and fermented nettle beer recipe is a delicious drink, reminiscent of hard cider. Learn how to make it at Homestead Honey.

Tangy and mineral rich, this wild harvested and fermented nettle beer recipe is a delicious drink, reminiscent of hard cider. Learn how to make it at Homestead Honey.

This dandelion soda recipe is naturally fermented with a ginger bug, giving it a distinctive flavor and natural fizz! Make in the spring when dandelions are abundant for an all-natural homemade soda. | Homestead Honey #fermentation #recipe #dandelion

This dandelion soda recipe is naturally fermented with a ginger bug, giving it a distinctive flavor and natural fizz! Make in the spring when dandelions are abundant for an all-natural homemade soda. | Homestead Honey #fermentation #recipe #dandelion

Avokado & chokladkulor 1 mogen avokado 100 gram mörk choklad 1 krm vaniljpulver 1,5 msk kakao Några matskedar kakao att rulla kulorna i – Mosa avokadon – Smält chokladen sakta – Rör ihop avokado, kakao och vaniljpulver med chokladen. – Ställ i kylen ca 1 timma – Rulla små bollar och rulla dem i kakao Ett bra alternativ om man vill skippa grädde, ägg eller socker. Jag gjorde mina ca 10 gram styck och då blev det 15 st. Som tog slut alldeles för snabbt pga att alla gillade!

Avokado & chokladkulor 1 mogen avokado 100 gram mörk choklad 1 krm vaniljpulver 1,5 msk kakao Några matskedar kakao att rulla kulorna i – Mosa avokadon – Smält chokladen sakta – Rör ihop avokado, kakao och vaniljpulver med chokladen. – Ställ i kylen ca 1 timma – Rulla små bollar och rulla dem i kakao Ett bra alternativ om man vill skippa grädde, ägg eller socker. Jag gjorde mina ca 10 gram styck och då blev det 15 st. Som tog slut alldeles för snabbt pga att alla gillade!

I really like stick-to-your-bones

Halloween Cookie Fingers Recipe - Roll out sugar cookie dough into a thin line (dough will spread when baking), score at "knuckles" and apply an almond shard at the tip. Bake as directed. Brush cooled cookies with a little cocoa-powder to add contrast!