vetebröd

9 Pins3 Followers
Jag vet att man inte ska förhäva sig, men de här bullarna är ta mig tusan ett veritabelt mästerverk! Så smöriga och saftiga att man nästan börjar gråta av bullglädje och helt fantastiskt smakrika i all sin enkelhet. Hemligheten är degen, som får extra mycket krämighet av rumsvarmt smör istället

Jag vet att man inte ska förhäva sig, men de här bullarna är ta mig tusan ett veritabelt mästerverk! Så smöriga och saftiga att man nästan börjar gråta av bullglädje och helt fantastiskt smakrika i all sin enkelhet. Hemligheten är degen, som får extra mycket krämighet av rumsvarmt smör istället

Saffransbullar med vit choklad och philadelphia

Saffransbullar med vit choklad och philadelphia

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken och saffranet blir det nästan svimfärdigt gott. Helt klart en riktig adventsfavorit! SAFFRANSBUL

Saffron buns with cream cheese and maple syrup (Saffransbullar med cream cheese och sirap)

Klassiska lussekatter måste vara saftiga, och det lovar jag att dessa blir. De är vackra att pudra med florsocker efter gräddning …

Klassiska lussekatter måste vara saftiga, och det lovar jag att dessa blir. De är vackra att pudra med florsocker efter gräddning …

ÅH så goda lussekatter! Dessutom enkla att forma, ett super fiffigt knep som underlättar väldigt mycket. Fyllda med mandelmassa blir dessa himmelskt goda.

ÅH så goda lussekatter! Dessutom enkla att forma, ett super fiffigt knep som underlättar väldigt mycket. Fyllda med mandelmassa blir dessa himmelskt goda.

En mat- och bakblogg med recept, mat, bakning, bak, matlagning, dukning, inredning, mjölkfritt, glutenfritt, matblogg.

En mat- och bakblogg med recept, mat, bakning, bak, matlagning, dukning, inredning, mjölkfritt, glutenfritt, matblogg.

På söndag är det första advent, så nu måste det vara okej att börja tänka på det här med julbakning. Min känsla är att man kanske vill börja med lussebullbak, och sedan ta sig an pepparkakorna till andra advent, och sedan lite närmare julafton dra igång med julgodis och pepparkakshus och annat pilligt. Men rätta mig gärna…

På söndag är det första advent, så nu måste det vara okej att börja tänka på det här med julbakning. Min känsla är att man kanske vill börja med lussebullbak, och sedan ta sig an pepparkakorna till andra advent, och sedan lite närmare julafton dra igång med julgodis och pepparkakshus och annat pilligt. Men rätta mig gärna…

Pinterest
Search