More ideas from Ebba
Groddar och skott - så lyckas du! | ICA Buffé

Groddar och skott - så lyckas du! | ICA Buffé

Skölj 1 dl av dem och låt dem sedan ligga i en skål med ljummet vatten. Låt ligga i blöt i minst 8 timmar. Häll bort vattnet och låt dem ligga kvar i samma skål tills du kan se att de öppnar sig och börjar gro, vilket kan ta ett par dagar. Skölj dem varje dag i ljummet vatten så att de håller sig lite fuktiga. När pyttesmå groddar börjat kika fram så tar du en bricka, ett djupt fat, en form eller liknande och fyller upp med ett par cm jord. Strö groddarna tätt på t

Skölj 1 dl av dem och låt dem sedan ligga i en skål med ljummet vatten. Låt ligga i blöt i minst 8 timmar. Häll bort vattnet och låt dem ligga kvar i samma skål tills du kan se att de öppnar sig och börjar gro, vilket kan ta ett par dagar. Skölj dem varje dag i ljummet vatten så att de håller sig lite fuktiga. När pyttesmå groddar börjat kika fram så tar du en bricka, ett djupt fat, en form eller liknande och fyller upp med ett par cm jord. Strö groddarna tätt på t

Vegankrubb - Veganska savoydolmar med perfekt tofufyllning

Vegankrubb - Veganska savoydolmar med perfekt tofufyllning

De flesta bönor, linser och även grönsaker och rotfrukter går att forma till vegetariska biffar, bollar, eller puckar som vi kallar dessa. Stora vita bönor och sötpotatis utgör basen i dessa mumsiga veganska bönpuckar, fint balanserat av citron och ingefära.

De flesta bönor, linser och även grönsaker och rotfrukter går att forma till vegetariska biffar, bollar, eller puckar som vi kallar dessa. Stora vita bönor och sötpotatis utgör basen i dessa mumsiga veganska bönpuckar, fint balanserat av citron och ingefära.