When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Nya träningsvanor

1 Pin
 10w
Collection by
Våren är en fantastisk tid att kickstarta en hälsosam livsstil! Börja med små förändringar och lägg därefter till fler efterhand. Det kan exempelvis vara att lägga till mer frukt och grönt i vardagen för att justera kosten. Välj en träningsrutin som passar just dig, det kan vara allt från promenader till löpning, styrketräning eller yoga. Sätt upp mål och en plan för att nå dina mål, det kan vara allt från att gå ner i vikt, öka din uthållighet eller bygga upp din styrka. Hitta ditt sätt! Plan, Empowerment, Yoga
Våren är en fantastisk tid att kickstarta en hälsosam livsstil! Börja med små förändringar och lägg därefter till fler efterhand. Det kan exempelvis vara att lägga till mer frukt och grönt i vardagen för att justera kosten. Välj en träningsrutin som passar just dig, det kan vara allt från promenader till löpning, styrketräning eller yoga. Sätt upp mål och en plan för att nå dina mål, det kan vara allt från att gå ner i vikt, öka din uthållighet eller bygga upp din styrka. Hitta ditt sätt!
EBY WELLNESS
EBY WELLNESS