Food and drink

7 Pins2 Följare
10 Food Hacks You Need To Know

Here Are 10 Food Hacks That You Need To Know

10 Food Hacks You Need To Know

Syrliga Limeremmar | Fridas bakblogg

Syrliga Limeremmar | Fridas bakblogg

Rabarbercurd - Ingredienser 500 g rabarber 1 1/2 dl vatten 2 1/2 dl Dansukker Syltsocker 2 krm kardemumma 2 ägg 50 g osaltat smör

Rabarbercurd - Ingredienser 500 g rabarber 1 1/2 dl vatten 2 1/2 dl Dansukker Syltsocker 2 krm kardemumma 2 ägg 50 g osaltat smör

Smarriga havrebollar helt utan strösocker och smör. I stället innehåller de mosad banan vilket ger en söt, god smak! Ett perfekt alternativ när man vill dra ner på socker och fett. Bananerna ska vara

Nyttiga bananchokladbollar (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Smarriga havrebollar helt utan strösocker och smör. I stället innehåller de mosad banan vilket ger en söt, god smak! Ett perfekt alternativ när man vill dra ner på socker och fett. Bananerna ska vara

Frukt och ost passar bra ihop! Här som små spett av vattenmelon, mynta och feta. Perfekt plockmat eller tilltugg vid sidan av en god bål. Också som fruktigt tillbehör till grillat kött och kryddkorv.

Frukt och ost passar bra ihop! Här som små spett av vattenmelon, mynta och feta. Perfekt plockmat eller tilltugg vid sidan av en god bål. Också som fruktigt tillbehör till grillat kött och kryddkorv.

Lyxiga och nyttiga tryfflar med avokado

Lyxiga och nyttiga tryfflar med avokado

Saffranstryffel med vit choklad och kokos - visst låter det gott?! Det är det också, kan jag meddela efter att ha smällt i mig säkert hälften av de små godbitarna ni ser på bilden. Scroll down for recipe in English! SAFFRANSTRYFFEL 1 kuvert saffran 1/2 msk rom 1 dl vispgrädde 2

Saffranstryffel med vit choklad och kokos - visst låter det gott?! Det är det också, kan jag meddela efter att ha smällt i mig säkert hälften av de små godbitarna ni ser på bilden. Scroll down for recipe in English! SAFFRANSTRYFFEL 1 kuvert saffran 1/2 msk rom 1 dl vispgrädde 2


Fler idéer
Mycket enkelt och samtidigt raffinerat gott! Melon- och fetaostspett där sött möter salt och den fantastiska smakbrytningen av myntahonung är suverän. Gör många, det är strykande åtgång.

Mycket enkelt och samtidigt raffinerat gott! Melon- och fetaostspett där sött möter salt och den fantastiska smakbrytningen av myntahonung är suverän. Gör många, det är strykande åtgång.

Bjud på vår lättlagade ljuvliga mjuka pepparkaka med len frosting och lingon! Foto Ulrika Ekblom.

Bjud på vår lättlagade ljuvliga mjuka pepparkaka med len frosting och lingon! Foto Ulrika Ekblom.

Syrliga Äppelremmar

Syrliga Äppelremmar

Chokladbollar med jordgubbsgömma - Mitt kök

Chokladbollar med jordgubbsgömma

Chokladbollar med jordgubbsgömma - Mitt kök

Pepparkaksbollen kombinerar det bästa av två världar: chokladbollen och pepparkaksdegen! Mandelmassa i degen ger dessutom en mjuk nötighet. Rulla bollarna i pärlsocker och bjud på dem på adventsfikat.

Pepparkaksbollen kombinerar det bästa av två världar: chokladbollen och pepparkaksdegen! Mandelmassa i degen ger dessutom en mjuk nötighet. Rulla bollarna i pärlsocker och bjud på dem på adventsfikat.

Snöbollar - Julgodis.se. Ett måste på vårt julgodisbord

Snöbollar - Julgodis.se. Ett måste på vårt julgodisbord

välkomstdrink med vitt vin loka päron piggelin glass

Sommarens drink: Vitt vin Piggelin. Bra som välkomstdrink

välkomstdrink med vitt vin loka päron piggelin glass

Saftigare saffranskaka än så här är svårt att hitta! Den är gudomligt god!

Saftigare saffranskaka än så här är svårt att hitta! Den är gudomligt god!

Julens favoritkola är en riktigt seg och mjuk chokladkola som slår det mesta i godisväg. Den här måste jag göra en tre, fyra gånger under december - eftersom den alltid försvinner på något mystiskt vis.  Vill du ha en riktigt seg och mjuk kola ska du koka smeten till 120°C, för mellanmjuk kola

Julens favoritkola är en riktigt seg och mjuk chokladkola som slår det mesta i godisväg. Den här måste jag göra en tre, fyra gånger under december - eftersom den alltid försvinner på något mystiskt vis. Vill du ha en riktigt seg och mjuk kola ska du koka smeten till 120°C, för mellanmjuk kola

FÖRVIRRAD!   Då är det söndag idag men eftersom jag har jobbat både lördag och idag så flyter dagarna in i varandra! Det känns lite förvirr...

FÖRVIRRAD! Då är det söndag idag men eftersom jag har jobbat både lördag och idag så flyter dagarna in i varandra! Det känns lite förvirr...

Pinterest
Sök