Biryani är en av de godaste och mest festliga risrätter som finns. En fröjd för ögat och en fest för smaklökarna. Det är ganska många moment och rätten tar sin tid att laga. Trots alla steg som måste göras så är biryani inte svår att laga. God att serveras som den är med sallad och tzatsiki eller bredvid en god gryta. 8 portioner biryani 6 dl basmatiris av god kvalité 3 dl vermicelli (små tunna spaghettitrådar) 1 gul lök 3 dl djupfrysta ärtor 2 morötter, skalade och hackade i tärningar 3…
Zeytoon parvardeh- Persisk olivsallad
Baka otroligt fluffiga och mjuka frallor och servera som brytbröd till middagen.
Krämig citronpasta med valnötter och spenat - Mitt kök
Krämig citronpasta med valnötter och spenat - Mitt kök
Bjud på små nätta bakelser med två goda fyllningar.
Västerbottenskrustad med löjrom - Recept - Tasteline.com
Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.
Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.