Fruktig smak med inslag av fat, björnbär, hallon, lagerblad, kryddnejlika och peppar. Serveras vid 16-18°C till rätter av lamm- eller nötkött.

Fruktig smak med inslag av fat, björnbär, hallon, lagerblad, kryddnejlika och peppar. Serveras vid 16-18°C till rätter av lamm- eller nötkött.

Fruktig smak med inslag av fat, mörka körsbär, choklad, katrinplommon, peppar och salvia. Serveras vid cirka 18°C till rätter av mörkt kött.

Fruktig smak med inslag av fat, mörka körsbär, choklad, katrinplommon, peppar och salvia. Serveras vid cirka 18°C till rätter av mörkt kött.

Guests will be greeted with a sparkling reception by Mionetto Prosecco

Sauvignon Blanc, White Wines, Mat, Limes

Red Wine

5/5 helt magiskt god! Nr 4638 Vanderstel , 2013 Stellenbosch Reserve, Fruktig, nyanserad smak med karaktär av rostade ekfat, inslag av svarta vinbär, plommon, ceder, choklad, kaffe och mynta.

5/5 helt magiskt god! Nr 4638 Vanderstel , 2013 Stellenbosch Reserve, Fruktig, nyanserad smak med karaktär av rostade ekfat, inslag av svarta vinbär, plommon, ceder, choklad, kaffe och mynta.

Mycket fruktig smak med liten sötma, inslag av fat, blåbärssylt, choklad och vanilj. Serveras vid 16-18°C till rätter av fläsk-, lamm- eller nötkött.

Mycket fruktig smak med liten sötma, inslag av fat, blåbärssylt, choklad och vanilj. Serveras vid 16-18°C till rätter av fläsk-, lamm- eller nötkött.

Bärig smak med inslag av körsbär, skogshallon, lingon och lakrits. Serveras vid cirka 16°C till rätter av ljust kött, gärna kallskuret eller till vegetariska rätter.

Bärig smak med inslag av körsbär, skogshallon, lingon och lakrits. Serveras vid cirka 16°C till rätter av ljust kött, gärna kallskuret eller till vegetariska rätter.

Adobe

Red Wine, Barefoot


More ideas
Pinterest
Search