Fler idéer från Petra
Party time!......Olive serving dish hand thrown bowl

Party time!......Olive serving dish hand thrown bowl

This handmade eyeglass holder pencil holder is a fine ceramic pottery office organize   I used durable stoneware ceramic clay and made this

This handmade eyeglass holder pencil holder is a fine ceramic pottery office organize I used durable stoneware ceramic clay and made this

Fabulös inspiration

Fabulös inspiration

Håkan Hellström Citat art by Mathilda Kinde and Hanna Petersson

Håkan Hellström Citat art by Mathilda Kinde and Hanna Petersson

Små goda korgar fyllda med en krämig kräftröra. Fina till minglet eller som en enkel förrätt på kräftskivan.

Små goda korgar fyllda med en krämig kräftröra. Fina till minglet eller som en enkel förrätt på kräftskivan.

Små goda korgar fyllda med en krämig kräftröra. Fina till minglet eller som en enkel förrätt på kräftskivan.

Små goda korgar fyllda med en krämig kräftröra. Fina till minglet eller som en enkel förrätt på kräftskivan.

En underbart god jordärtskockssoppa som tillsammans med parmachipsen blir en fulländad matupplevelse! Passar väldigt bra som förrätt på festbordet och lämnar ingen besviken.

En underbart god jordärtskockssoppa som tillsammans med parmachipsen blir en fulländad matupplevelse! Passar väldigt bra som förrätt på festbordet och lämnar ingen besviken.

Karamelliserad brieost (kock Ernst Kirchsteiger)

Karamelliserad brieost (kock Ernst Kirchsteiger)

Ska du ha gäster ikväll och fortfarande inte har klutat ut någon god förrätt? Här kommer en fantastisk god och inte alls tidskrävande kreation som även funkar till ostbrickan eller som aptitretare. Gratinerade fikon med blåmögelost, rostade mandlar och rosmarin. Färska fikon är favorit. Verkligen. Så härligt söta med en lätt syra. När jag bodde i Frankrike förra året köpte vi fikon på en marknad och åt som äpplen, det är lyx. Servera de här fikonen med på en liten salladsbädd så har du en…

Ska du ha gäster ikväll och fortfarande inte har klutat ut någon god förrätt? Här kommer en fantastisk god och inte alls tidskrävande kreation som även funkar till ostbrickan eller som aptitretare. Gratinerade fikon med blåmögelost, rostade mandlar och rosmarin. Färska fikon är favorit. Verkligen. Så härligt söta med en lätt syra. När jag bodde i Frankrike förra året köpte vi fikon på en marknad och åt som äpplen, det är lyx. Servera de här fikonen med på en liten salladsbädd så har du en…

Frasiga små sötpotatisplättar med löjrom blir perfekta som förrätt eller till mingelfesten. Foto Lennart Weibull. http://www.lantliv.com/mat-vin/lyxiga-fritters-med-lojrom/

Frasiga små sötpotatisplättar med löjrom blir perfekta som förrätt eller till mingelfesten. Foto Lennart Weibull. http://www.lantliv.com/mat-vin/lyxiga-fritters-med-lojrom/