Japp, det är precis så gott som det låter! Fast mycket enklare :-) Det tar faktiskt inte alls lå...

Japp, det är precis så gott som det låter! Fast mycket enklare :-) Det tar faktiskt inte alls lå...

Stekpannebröd som inte behöver jäsa. Swedish recipe for flatbread that doesn't need yeast

Stekpannebröd som inte behöver jäsa. Swedish recipe for flatbread that doesn't need yeast

Detta är en av våra favoritpastasåser all time!!! Den är så enkel att göra men smakar sååå gott! Perfekt som vardagsmiddag eller varför inte till fredagsmyset?! 4 port 150 färsk spenat 1 grillad ky...

Detta är en av våra favoritpastasåser all time!!! Den är så enkel att göra men smakar sååå gott! Perfekt som vardagsmiddag eller varför inte till fredagsmyset?! 4 port 150 färsk spenat 1 grillad ky...

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken...

Saffron buns with cream cheese and maple syrup (Saffransbullar med cream cheese och sirap)

Här kan du antingen använda dig av dumlekolor eller Daim. Det här behöver du: 220 gram smör 4 msk ljus sirap 5 dl vetemjöl 2 dl strösocker 1 ½ tsk bakpulver 1 msk vaniljsocker 10-13 stycken...

Här kan du antingen använda dig av dumlekolor eller Daim. Det här behöver du: 220 gram smör 4 msk ljus sirap 5 dl vetemjöl 2 dl strösocker 1 ½ tsk bakpulver 1 msk vaniljsocker 10-13 stycken...

Lättgjort, ljuvligt 3-minuters stekpannebröd som inte behöver jäsa! Klicka här för länk till receptet!

Lättgjort, ljuvligt 3-minuters stekpannebröd som inte behöver jäsa! Klicka här för länk till receptet!

Snabba frallor20 st75 g jäst (1,5 pkt)50 g smör5 dl vatten1/2 msk salt1 msk socker12 dl vetemjöl special ( jag tog vanligt vetemjöl)Smula jästen i en degbunke. Smält smöret, häll i vattnet och värm tills det är 37 grader. Häll degvätskan över jästen och rör om tills den har lösts upp. Häll i socker och salt. Arbeta in mjölet, lite i taget, tills det blir en smidig deg. Knåda degen för hand i 5 minuter.Dela degen i 20 bitar. Rulla till bullar och lägg på bakpappersklädd plåt. Låt jäsa under…

Snabba frallor20 st75 g jäst (1,5 pkt)50 g smör5 dl vatten1/2 msk salt1 msk socker12 dl vetemjöl special ( jag tog vanligt vetemjöl)Smula jästen i en degbunke. Smält smöret, häll i vattnet och värm tills det är 37 grader. Häll degvätskan över jästen och rör om tills den har lösts upp. Häll i socker och salt. Arbeta in mjölet, lite i taget, tills det blir en smidig deg. Knåda degen för hand i 5 minuter.Dela degen i 20 bitar. Rulla till bullar och lägg på bakpappersklädd plåt. Låt jäsa under…

Snickerskladdkaka - En fantastiskt god kladdkaka med kola och jordnötter Ett av mina mest populära recept - Ingår SJÄLVKLART i EDITHS B...

Snickerskladdkaka - En fantastiskt god kladdkaka med kola och jordnötter Ett av mina mest populära recept - Ingår SJÄLVKLART i EDITHS B...

Fransk potatissallad. S å här på sommaren passar en kall potatissallad till allt! Vi gör oftast den här franska potatissalladen. Mums! ...

Fransk potatissallad. S å här på sommaren passar en kall potatissallad till allt! Vi gör oftast den här franska potatissalladen. Mums! ...

Vaniljbullar i långpanna - fantastiskt goda bullar med smak av vanilj, kardemumma och mandel.

Vaniljbullar i långpanna - fantastiskt goda bullar med smak av vanilj, kardemumma och mandel.

Söta bakverk kaka i långpanna:Supersaftiga morotsrytor med en drömgod frosting!

Söta bakverk kaka i långpanna:Supersaftiga morotsrytor med en drömgod frosting!

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

VÄRLDENS godaste pastagratäng som är en blandning mellan spaghetti och köttfärsås och lasagne. Den är extra krämig med extra mycket ost! Underbart god. 6 portioner 400 spaghetti 2 st mozzarella Köttfärssåsen: 400 g färs (kött eller veggofärs) 400 g krossad tomat 400 g passerad tomat 1 gul lök 4 vitlöksklyftor 2 tsk torkad oregano 2 tsk torkad basilika 2 tsk paprikapulver 1-2 tsk dijonsenap (kan uteslutas) 1 msk soja 1 msk balsamvinäger eller socker Salt & peppar Olja till stekning Cremefr...

VÄRLDENS godaste pastagratäng som är en blandning mellan spaghetti och köttfärsås och lasagne. Den är extra krämig med extra mycket ost! Underbart god. 6 portioner 400 spaghetti 2 st mozzarella Köttfärssåsen: 400 g färs (kött eller veggofärs) 400 g krossad tomat 400 g passerad tomat 1 gul lök 4 vitlöksklyftor 2 tsk torkad oregano 2 tsk torkad basilika 2 tsk paprikapulver 1-2 tsk dijonsenap (kan uteslutas) 1 msk soja 1 msk balsamvinäger eller socker Salt & peppar Olja till stekning Cremefr...

Kärleksmumskladdkaka med strössel – Lindas Bakskola

Kärleksmumskladdkaka med strössel – Lindas Bakskola

Pinterest
Search