Elin Dahlén
More ideas from Elin
Healthy honey whole wheat banana bread 21 day fix , entire recipe 16 tsps 24 sweetener tsps 1 red 4-5 purple 7 yellow so divide those by how many slices you get

The best banana bread! Healthy honey whole wheat banana bread 21 day fix , entire recipe 16 tsps 24 sweetener tsps 1 red purple 7 yellow so divide those by how many slices you get

Ååååhhhh, säger jag bara. Den här kakan tar sig lätt in på min topp 10- kaklista. Den här måste ni bara testa!!! Crispkakor ...

Ååååhhhh, säger jag bara. Den här kakan tar sig lätt in på min topp 10- kaklista. Den här måste ni bara testa!!! Crispkakor ...

Ljuvligt god mandelkaka med härligt chokladtäcke toppat med flingsalt. Foto Thomas Carlgren

Ljuvligt god mandelkaka med härligt chokladtäcke toppat med flingsalt. Foto Thomas Carlgren

Chokladälskarens dröm Detta bakverk med mandelbotten, chokladtryffel och chokladmousse smakar ljuvligt och är enklare att göra än den ser ut, kylningen gör nämligen halva jobbet! Baka 15 min Tillaga Förbereda 30 min + 4 tim kylning Betyg: baserat på 25 recensioner Näringsfakta: Kolhydrater: 41.3 g Fett: 62.9 g KCal: 758 Mättat fett: 37.7 g Glutenfri: Nej Laktosfri: Nej

Chokladälskarens dröm Detta bakverk med mandelbotten, chokladtryffel och chokladmousse smakar ljuvligt och är enklare att göra än den ser ut, kylningen gör nämligen halva jobbet! Baka 15 min Tillaga Förbereda 30 min + 4 tim kylning Betyg: baserat på 25 recensioner Näringsfakta: Kolhydrater: 41.3 g Fett: 62.9 g KCal: 758 Mättat fett: 37.7 g Glutenfri: Nej Laktosfri: Nej

Klassisk körsbärspaj i amerikansk stil som får ett vackert rutmönster av degremsor. Foto Jenny Grimsgård. http://www.lantliv.com/mat-vin/klassisk-amerikansk-paj/

Klassisk körsbärspaj i amerikansk stil som får ett vackert rutmönster av degremsor. Foto Jenny Grimsgård. http://www.lantliv.com/mat-vin/klassisk-amerikansk-paj/

See the "Braided Edge" in our Making Decorative Piecrusts gallery

braided pie crust is a martha stewart favorite and an easy, eye-catching finishing touch. cut long, thick strips of dough and braid them together. brush the edge of the crust or the bottom of the braids with water, then secure.