Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Kladdkaka med chokladkräm

Kladdkaka med chokladkräm

kladdkaka med toscatäcke

kladdkaka med toscatäcke

Lyxig, lättgjord och ljuvligt god mazarinkaka.

Lyxig, lättgjord och ljuvligt god mazarinkaka.

bolo girafa / giraffe cake

bolo girafa / giraffe cake

dumlemuffins6

dumlemuffins6

Silviakaka | Tidningen Hembakat

Silviakaka | Tidningen Hembakat

Hej! Jag lovade recept på efterrätten jag skulle fixa till grillkvällen i helgen. Och det blev faktiskt kladdkakor som jag bakade. Lite olika smaker och fyllningar, bland annat denna sega kokostopping . Det här behöver du , till en stor rund form ca 26 cm. ( Detta är en dubbelsats … Läs mer

Hej! Jag lovade recept på efterrätten jag skulle fixa till grillkvällen i helgen. Och det blev faktiskt kladdkakor som jag bakade. Lite olika smaker och fyllningar, bland annat denna sega kokostopping . Det här behöver du , till en stor rund form ca 26 cm. ( Detta är en dubbelsats … Läs mer

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid.  Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

En älskad klassiker med en mjuk saftig, kaka i botten och en läcker glasyr på toppen.

En älskad klassiker med en mjuk saftig, kaka i botten och en läcker glasyr på toppen.

Pinterest
Sök