Elisabeth Bettan Carlsson

Elisabeth Bettan Carlsson

Elisabeth Bettan Carlsson
More ideas from Elisabeth Bettan
Det är lättare att vara lycklig om man är GLAD !

Det är lättare att vara lycklig om man är GLAD !

Bildresultat för herregudco

Bildresultat för herregudco

* Om det inte känns rätt, gör det inte. * Säg exakt vad du menar. * Var inte en som alltid ska finnas till för andra. * Lita på din intuition. * Tala aldrig illa om dig själv. * Ge aldrig upp dina drömmar. * Våga säga Nej. * Våga säga Ja. * Var vänlig mot dig själv. * Släpp det du inte kan kontrollera. * Håll dig undan från negativitet. * Visa kärlek.

* Om det inte känns rätt, gör det inte. * Säg exakt vad du menar. * Var inte en som alltid ska finnas till för andra. * Lita på din intuition. * Tala aldrig illa om dig själv. * Ge aldrig upp dina drömmar. * Våga säga Nej. * Våga säga Ja. * Var vänlig mot dig själv. * Släpp det du inte kan kontrollera. * Håll dig undan från negativitet. * Visa kärlek.

Nu tror jag att jag har gjort den godaste fudgen. Den passar mig helt i smaken. Så smarrig. Ingen tydlig smak av polly men det går inte att missta att det är just polly som är smaksättare. 3 dl...

Nu tror jag att jag har gjort den godaste fudgen. Den passar mig helt i smaken. Så smarrig. Ingen tydlig smak av polly men det går inte att missta att det är just polly som är smaksättare. 3 dl...

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i...

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i...