elisabet sundelin

elisabet sundelin

elisabet sundelin
More ideas from elisabet
Otroligt goda tekakor som är så mjuka och saftiga att de nästan smälter i munnen. Enkla är de att baka också, eftersom den lösa smeten klick...

Otroligt goda tekakor som är så mjuka och saftiga att de nästan smälter i munnen. Enkla är de att baka också, eftersom den lösa smeten klick...

kalljästafrukostfrallor3

kalljästafrukostfrallor3

Nyttig nektaringlass – Lindas Bakskola

Nyttig nektaringlass – Lindas Bakskola

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! 👍🏼😋 Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! 👍🏼😋 Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

Krispiga morotsstavar med smak av ingefära. Goda att knapra på till maten. Morötterna behöver inte stå flera dagar tills de är klara, du häller bara den heta vinägerlagen över och låter dem svalna, sen är de redo för servering. 1 mellanstor glasburk, ca 6 portioner 500 g morötter 1 bit ingefära på ca 4 cm (läs tips nedan) 2 dl vinäger (tex vit- röd- eller äppelcidervinäger funkar bra) 4 dl vatten 1,5 tsk salt 0,5 dl socker (kan uteslutas helt eller så kan du öka mängd för sötare smak) TIPS…

Krispiga morotsstavar med smak av ingefära. Goda att knapra på till maten. Morötterna behöver inte stå flera dagar tills de är klara, du häller bara den heta vinägerlagen över och låter dem svalna, sen är de redo för servering. 1 mellanstor glasburk, ca 6 portioner 500 g morötter 1 bit ingefära på ca 4 cm (läs tips nedan) 2 dl vinäger (tex vit- röd- eller äppelcidervinäger funkar bra) 4 dl vatten 1,5 tsk salt 0,5 dl socker (kan uteslutas helt eller så kan du öka mängd för sötare smak) TIPS…

RÖDBETSHUMMUS (vegan) – Organic By Mommy

RÖDBETSHUMMUS (vegan) – Organic By Mommy

Kabis malfoul är en av mina absoluta favoriter. Jag älskar smaken och den vackra färgen som kålen får av rödbetorna. Du kan servera den inlagda vitkålen vid de flesta rätter. Riktigt god med kebab, falafel och grillat. 1,5 liters burk med kabis malfouf 1 mellanstor klyfta vitkål (ca 700 g) 2-3 st rödbetor Ättikslag 2 dl ättika (12%) 5 dl vatten 2 msk salt 0,5-1 dl socker (söta efter smak) TIPS! Du kan tillsätta chili eller vitlök som smaksättning. Du kan även tillsätta andra grönsaker som…

Kabis malfoul är en av mina absoluta favoriter. Jag älskar smaken och den vackra färgen som kålen får av rödbetorna. Du kan servera den inlagda vitkålen vid de flesta rätter. Riktigt god med kebab, falafel och grillat. 1,5 liters burk med kabis malfouf 1 mellanstor klyfta vitkål (ca 700 g) 2-3 st rödbetor Ättikslag 2 dl ättika (12%) 5 dl vatten 2 msk salt 0,5-1 dl socker (söta efter smak) TIPS! Du kan tillsätta chili eller vitlök som smaksättning. Du kan även tillsätta andra grönsaker som…