Joki's Kitchen
Some of the ingredients might make you wonder, but trust me on this one: these are impossibly delicious. They taste like a small piece of apple tart heaven! They're best when served immediately, with a scoop of Cool Whip or vanilla ice cream. However if you want to save them for later, be sure to separate the dumpling from the excess liquid that remains after baking. Recipe > Country Apple Dumplings - from Butter with Side of Bread Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on…
tartefine051
tarte fine aux pommes (feuilletage inversé, compote pomme rhubarbe, fines lamelles de pommes)
Tidningen Hembakat – Lindas bakskola
Festens höjdpunkt! Frisk och smakrik passionsmoussetårta på en läcker, smulig Oreobotten.
Pensionärskaka - Lindas Bakskola & Matskola
Pensionärskaka, Sverigekaka, ja kärt barn har många namn. Den är i alla fall den saftigaste, mjukaste kakan som finns med en ljuvlig vaniljsmörfyllning! En
Aladdins drömkaka
Aladdins drömkaka. Helt underbar, mild och mjuk kaka till efterrätt eller till kaffet. Med frisk och ljuvlig smak från citron och crème fraiche.
Stora tekakor - Lindas Bakskola & Matskola
Underbart goda tekakor som är stora, fluffiga och supergoda!