ELLE Style Awards 2015

4 Pins1,02k Följare
NOMINERAD TILL ÅRETS DESIGNER 2015  House of Dagmar Karin Söderlind, Kristina Tjäder och Sofia Wallenstam  ”De har byggt ett modehus på svensk sticktradition. De tre systrarna kombinerar en hantverksmässig skicklighet med sofistikerad elegans – alltid med bärbarhet och bekvämlighet i fokus.”

NOMINERAD TILL ÅRETS DESIGNER 2015 House of Dagmar Karin Söderlind, Kristina Tjäder och Sofia Wallenstam ”De har byggt ett modehus på svensk sticktradition. De tre systrarna kombinerar en hantverksmässig skicklighet med sofistikerad elegans – alltid med bärbarhet och bekvämlighet i fokus.”

NOMINERAD TILL ÅRETS DESIGNER 2015  Cheap Monday Designteamet: Frida Hofslagare (designer tjej), Richard Hutchinson (designer kille), Carl Malmgren (designer jeans), Ireneo Ciammella (designer accessoarer) under ledning av creative director Ann-Sofie Back (på bilden).  ”Med en lika lekfull som gatusmart charm är deras idédrivna kollektioner oemotståndliga. Tjej, kille och unisex blandas i ett inspirerande och framåtblickande koncept.”

NOMINERAD TILL ÅRETS DESIGNER 2015 Cheap Monday Designteamet: Frida Hofslagare (designer tjej), Richard Hutchinson (designer kille), Carl Malmgren (designer jeans), Ireneo Ciammella (designer accessoarer) under ledning av creative director Ann-Sofie Back (på bilden). ”Med en lika lekfull som gatusmart charm är deras idédrivna kollektioner oemotståndliga. Tjej, kille och unisex blandas i ett inspirerande och framåtblickande koncept.”

NOMINERAD TILL ÅRETS DESIGNER 2015  Acne Studios Jonny Johansson  ”Jonny Johansson och Acne Studios går från klarhet till klarhet med en imponerad känsla för nuet och ständiga överraskningar i sin design. Med en viljestark kaxighet erövrar de världen.”

NOMINERAD TILL ÅRETS DESIGNER 2015 Acne Studios Jonny Johansson ”Jonny Johansson och Acne Studios går från klarhet till klarhet med en imponerad känsla för nuet och ständiga överraskningar i sin design. Med en viljestark kaxighet erövrar de världen.”

NOMINERAD TILL ÅRETS DESIGNER 2015 Ida Sjöstedt Ida Sjöstedt  ”En maximalist som aldrig släpper taget om sin dröm – och inte viker en tum från sin unika estetik. Hennes stil har blivit så etablerad att den ofta imiteras, men ingen gör den så bra som Ida Sjöstedt själv.”

NOMINERAD TILL ÅRETS DESIGNER 2015 Ida Sjöstedt Ida Sjöstedt ”En maximalist som aldrig släpper taget om sin dröm – och inte viker en tum från sin unika estetik. Hennes stil har blivit så etablerad att den ofta imiteras, men ingen gör den så bra som Ida Sjöstedt själv.”

Pinterest
Sök