No bake chocolate lasagna recipe on iheartnaptime.com -layers of crushed oreos, cream, chocolate pudding and chocolate chips!

No bake chocolate lasagna-layers of crushed oreos, cream, chocolate pudding and chocolate chips! (be sure to use gluten-free Oreos)

Shrimp Piccata with Zucchini Noodles

Shrimp Piccata with Zucchini Noodles

Shrimp piccata with zucchini noodlesThe tangy lemon-caper sauce in this healthy Italian makeover recipe is a natural with shrimp.

Recept på Rostad potatissallad från - Hemmets Journal

Recept på Rostad potatissallad från - Hemmets Journal

Den här busgoda såsen passar till nästan allt - kött, kyckling, grillat, couscous, potatis, grönsaker mm. Du snurrar ihop den på ett kick och det bästa a

Den här busgoda såsen passar till nästan allt - kött, kyckling, grillat, couscous, potatis, grönsaker mm. Du snurrar ihop den på ett kick och det bästa a

148949942

Snabb glass på 1 minut

7 surprisingly healthy foods to indulge in, guilt-free -- For a sweet treat: Regular ice cream

Det viktiga med falukorv är falukorven. Det finns fina lättrökta med hög kötthalt och så finns det massor av fuskkorvar. Fråga eller läs på förpacknin

Det viktiga med falukorv är falukorven. Det finns fina lättrökta med hög kötthalt och så finns det massor av fuskkorvar. Fråga eller läs på förpacknin

Det viktiga med falukorv är falukorven. Det finns fina lättrökta med hög kötthalt och så finns det massor av fuskkorvar. Fråga eller läs på förpacknin

Det viktiga med falukorv är falukorven. Det finns fina lättrökta med hög kötthalt och så finns det massor av fuskkorvar. Fråga eller läs på förpacknin

Caroline Ahlqvist

Chokladglass a’ la Paleo

Chokladglass a’ la Paleo - Mitt kök

Håll dig frisk med Agneta Sjödins rödbetsjuice

Håll dig frisk med Agneta Sjödins rödbetsjuice

Värm ugnen till 150 grader. Repa bladen från den tjocka bladnerven. Lägg grönkålen på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivoljan. Vänd runt bladen så att det kommer olivolja överallt. Fördela bladen jämnt över plåten. Rosta grönkålen mitt i ugnen i 15-20 minuter så att de blir knapriga och krispiga. Salta före servering och njut som tilltugg eller som tillbehör på julbordet.

Värm ugnen till 150 grader. Repa bladen från den tjocka bladnerven. Lägg grönkålen på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivoljan. Vänd runt bladen så att det kommer olivolja överallt. Fördela bladen jämnt över plåten. Rosta grönkålen mitt i ugnen i 15-20 minuter så att de blir knapriga och krispiga. Salta före servering och njut som tilltugg eller som tillbehör på julbordet.

Pinterest
Search