More ideas from Else
Hon skivar 1 kg potatis och tar sedan fram muffinsformen. Resultatet? Detta gör jag nästa fest! | Newsner

These Parmesan potato stacks make a great side dish or appetizer that your family and guests will definitely enjoy. They are also very flavorful because of the thyme, garlic and parmesan which I always love to pair when cooking potatoes.

Hon skivar 1 kg potatis och tar sedan fram muffinsformen. Resultatet? Detta gör jag nästa fest! | Newsner

These Parmesan potato stacks make a great side dish or appetizer that your family and guests will definitely enjoy. They are also very flavorful because of the thyme, garlic and parmesan which I always love to pair when cooking potatoes.

Anette skickade en liten tasty-video åt mig för ett tag sedan. Det var om hur man gjorde dessa potatisskruvar. Det var inte helt enkelt att ...

Anette skickade en liten tasty-video åt mig för ett tag sedan. Det var om hur man gjorde dessa potatisskruvar. Det var inte helt enkelt att ...

Hej hej, Jag har fått massor av mail och frågor angående potatisbakelserna vi åt till oxfilén förra helgen. Så jag skriver ner dessa här, bara så att ni hinner handla ingredienserna till helgen. Och frasiga potatisbakelser  får bli dagens första recept. Gott att ha till grillat, kött eller vegetariskt Det här behöver du: … Läs mer

Hej hej, Jag har fått massor av mail och frågor angående potatisbakelserna vi åt till oxfilén förra helgen. Så jag skriver ner dessa här, bara så att ni hinner handla ingredienserna till helgen. Och frasiga potatisbakelser får bli dagens första recept. Gott att ha till grillat, kött eller vegetariskt Det här behöver du: … Läs mer

Potatismuffins består av riven potatis blandat med bl.a grädde, vitlök och ost och gräddas i en smord muffinsplåt. Resultatet blir en "muffi...

Potatismuffins består av riven potatis blandat med bl.a grädde, vitlök och ost och gräddas i en smord muffinsplåt. Resultatet blir en "muffi...

Asiatiska vårrullar med räkor | Mitt Kök

Asiatiska vårrullar med räkor | Mitt Kök

En riktigt smakrik gratäng med aubergine, lök och fetaost som fungerar lika bra att äta som måltidsrätt som tillbehör till kött eller kyckling.

Do you want inspiration for your new low-carb diet?We’re counting down our most popular low-carb recipes of last year and here’s Eggplant Gratin à la LCHF Here are more delicious low-carb meals: More recipes

Denna kräftsoppan har jag skrivit om tidigare och jag vet att många av er provat den för den är väldigt populär och man hittar den verkligen överallt på nätet. Har ni inte provat den och tycker om/tåler skaldjur så måste ni! Alla mina gäster tar alltid om minst 1 gång när jag serverar den som […]

Denna kräftsoppan har jag skrivit om tidigare och jag vet att många av er provat den för den är väldigt populär och man hittar den verkligen överallt på nätet. Har ni inte provat den och tycker om/tåler skaldjur så måste ni! Alla mina gäster tar alltid om minst 1 gång när jag serverar den som […]

En favorit♥ Du behöver4 portioner1/2 honungsmelonBladpersilja4 skivor parmaskinkaZeta balsamicoGör såhärSkär melonen i mindre bitar.Trä melon, bladpersilja och parmaskinka på tandpetare.Ringla…

En favorit♥ Du behöver4 portioner1/2 honungsmelonBladpersilja4 skivor parmaskinkaZeta balsamicoGör såhärSkär melonen i mindre bitar.Trä melon, bladpersilja och parmaskinka på tandpetare.Ringla…

Ingefärsshoten 2.0 – en läskande drink full med vitaminer

Ingefärsshoten 2.0 – en läskande drink full med vitaminer

Gjorde jättegoda köttbullar häromdagen och tänkte att ni säkert ville ha recept på detta. Barnen tyckte att dessa var de godaste de ätit… Bra betyg tyckte jag. Tycker att det är roligt att krydda köttbullarna olika från gång till gång. Jag brukar utesluta löken när jag gör köttbullar, tycker de … Läs mer

Gjorde jättegoda köttbullar häromdagen och tänkte att ni säkert ville ha recept på detta. Barnen tyckte att dessa var de godaste de ätit… Bra betyg tyckte jag. Tycker att det är roligt att krydda köttbullarna olika från gång till gång. Jag brukar utesluta löken när jag gör köttbullar, tycker de … Läs mer

Balsamicomarinerad fläskfilé till buffé. Garneringen! Foto: Jenny Grimsgård

Balsamicomarinerad fläskfilé till buffé. Garneringen! Foto: Jenny Grimsgård