- FRESH VEGGIE SPRING ROLLS

Fresh veggie spring rolls

Who wants some colorful and full of flavor fresh veggie spring rolls served with spicy curry sauce? Delicious appetizer and great to bring to parties! Perfect for lunch, dinner or as a snack. (yummy snacks for lunch)

En fräsch och god variant av snabbmatsfavoriten falafel! Serveras i pitabröd med äppeltzatziki och salladsblad, toppad med mynta.

Morotsfalafel med äppeltzatziki

En fräsch och god variant av snabbmatsfavoriten falafel! Serveras i pitabröd med äppeltzatziki och salladsblad, toppad med mynta.

Harira är en nyttig och mättande soppa från Marocko. Det är en traditionell rätt som oftast serveras under ramadan (fastemånad). Den är stärkande och passar därför perfekt att bryta fastan med efter en lång dag. Bredvid har man gärna dadlar och ett glas mjölk. Harira kan även tillagas med kött men jag gör min vegetarisk. Linserna och kikärtorna fyller ut soppan, alla kryddor och grönsaker ger den dess fylliga och mustiga smak. Fantastiskt god och smakrik soppa.   6 portioner harira 1 gul…

Harira är en nyttig och mättande soppa från Marocko. Det är en traditionell rätt som oftast serveras under ramadan (fastemånad). Den är stärkande och passar därför perfekt att bryta fastan med efter en lång dag. Bredvid har man gärna dadlar och ett glas mjölk. Harira kan även tillagas med kött men jag gör min vegetarisk. Linserna och kikärtorna fyller ut soppan, alla kryddor och grönsaker ger den dess fylliga och mustiga smak. Fantastiskt god och smakrik soppa. 6 portioner harira 1 gul…

Rårakor med vitlöksfräst bön- & spenatröra är min vegoversion av den klassiska rärakor med lingon & bacon. Så vansinnigt gott & dessutom enkelt att göra!

All things green - det enkla livet på landet

Citroncest - apelsinkokta kastanjer

Citroncest - apelsinkokta kastanjer

Pinterest
Search