Lemon Cream

Lemon Cream

2 large eggs ½ cup of sugar Zest of 1 small lemon ⅓ cup of lemon juice (about 3 lemons) ice for cooling 2 tablespoons unsalted butter ½ cup heavy cream

Passionsfruktsmousse

Passionsfruktsmousse

Det stora tårtslaget. Saftiga apelsinbottnar varvas med tonkabönspannacotta och chokladmousse. Spacklas med en drömgod smörkräm med dulce de leche och täcks med sockerpasta.

Apelsintårta med tonkabönspannacotta, chokladmousse och kolasmörkräm

Det stora tårtslaget. Saftiga apelsinbottnar varvas med tonkabönspannacotta och chokladmousse. Spacklas med en drömgod smörkräm med dulce de leche och täcks med sockerpasta.

Björnbärscurd. En i bakgruppen tantFondant som använt som fyllning men tog 1 dl mindre socker för hon ville inte ha den så söt.

Björnbärscurd. En i bakgruppen tantFondant som använt som fyllning men tog 1 dl mindre socker för hon ville inte ha den så söt.

Vitchoklad-frosting. Bra att spritsa med och ska vara väldigt god

Vitchoklad-frosting. Bra att spritsa med och ska vara väldigt god

Citruscurd till tårtor - interiör | Recept från Köket.se Mattias från tårt-tävlingens recept. Mattias hade ett tunt lager med glasscreme under och sedan täckte med glasscreme över. Detta för att inte tårtan ska falla sönder när den skärs upp.

Citruscurd till tårtor

Citruscurd till tårtor - interiör | Recept från Köket.se Mattias från tårt-tävlingens recept. Mattias hade ett tunt lager med glasscreme under och sedan täckte med glasscreme över. Detta för att inte tårtan ska falla sönder när den skärs upp.

Ganache till tårta Mattias från stora tårtslagets recept | Recept från Köket.se

Ganache till tårta

Ganache till tårta Mattias från stora tårtslagets recept | Recept från Köket.se

Mattias bärkompott till tårtor - Interiör - Från det stora tårtslaget. Mattias hade ett tunt lager med glasscreme under och sedan täckte med glasscreme över. Detta för att inte tårtan ska falla sönder när den skärs upp.

Mattias bärkompott till tårtor

Mattias bärkompott till tårtor - Interiör - Från det stora tårtslaget. Mattias hade ett tunt lager med glasscreme under och sedan täckte med glasscreme över. Detta för att inte tårtan ska falla sönder när den skärs upp.

Sofie Perssons foto.

Sofie Perssons foto.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=183079365431955

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=183079365431955

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=182605475479344

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=182605475479344

Glöm ej att sila bort kärnor

Glöm ej att sila bort kärnor

Fått väldigt bra betyg som nödlösning från flera på bakgruppen TantFondant. Särskilt om man byter ut lite av mjölken mot grädde och lägger i några passionsfrukter eller mangobitar.

Fått väldigt bra betyg som nödlösning från flera på bakgruppen TantFondant. Särskilt om man byter ut lite av mjölken mot grädde och lägger i några passionsfrukter eller mangobitar.

recept på apelsincurd och björnbärscurd

recept på apelsincurd och björnbärscurd

Pinterest
Search