Snabbakat filmjölksbröd med nyttiga frön #recept #norrmejerier

Buttermilk bread with healthy seeds 5 dl light spelled flour 2 ½ cups graham flour 2 ½ cups rye meal 2 tsp bicarbonate of soda 1 teaspoon salt 4 cups Kefir (buttermilk) ¾ cup dark syrup 1 cup lingonberry jam 1 cup mixed pumpkin, sunflower and sesame seeds

Håll-dig-smal-brödet 1 dl solroskärnor, 0,5 dl sesamfrön, 1/2 dl fiberhusk, 2 msk linfrön, 1/2 dl keso (4%), 1 tsk bakpulver, 4 st ägg, 2 tsk fibrex, 1/2 tsk salt, Sätt ugnen på 200 grader & klä en brödform med bakplåtspapper. Krossa solroskärnorna och sesamfröna i en mixer. Vispa äggen pösigt samt blanda ihop de övriga ingredienserna. Tillsätt fröblandningen samt keson i äggfluffet. Häll i blandningen i formen och grädda i ugnen i ca 25 min.

Håll-dig-smal-brödet 1 dl solroskärnor, 0,5 dl sesamfrön, 1/2 dl fiberhusk, 2 msk linfrön, 1/2 dl keso (4%), 1 tsk bakpulver, 4 st ägg, 2 tsk fibrex, 1/2 tsk salt, Sätt ugnen på 200 grader & klä en brödform med bakplåtspapper. Krossa solroskärnorna och sesamfröna i en mixer. Vispa äggen pösigt samt blanda ihop de övriga ingredienserna. Tillsätt fröblandningen samt keson i äggfluffet. Häll i blandningen i formen och grädda i ugnen i ca 25 min.

Morotsbröd

Morotsbröd

Drink, Recipes

Pinterest
Search