Emilia Sjögren

5 followers
·
11 following
Emilia Sjögren
More ideas from Emilia
SYRLIGA CITRONREMMAR

SYRLIGA CITRONREMMAR

Bakad fetaost med tomat och oliver - ZEINAS KITCHEN

Bakad fetaost med tomat och oliver - ZEINAS KITCHEN

Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid? Svårt är det sista det är.

Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid? Svårt är det sista det är.

Åååh! Nu har jag ett kanonrecept åt er, kära läsare. Det är nämligen så att jag blev bjuden på det här av mina bästa grannar, Hasslows. Sååå...

Åååh! Nu har jag ett kanonrecept åt er, kära läsare. Det är nämligen så att jag blev bjuden på det här av mina bästa grannar, Hasslows. Sååå...

Det här är en riktigt bra bjuddessert! Den här desserten bjöd jag mina föräldrar på när de var på besök. När jag skapade den så hade jag påskfirandet i tankarna. Nu är vi mitt uppe i…

Det här är en riktigt bra bjuddessert! Den här desserten bjöd jag mina föräldrar på när de var på besök. När jag skapade den så hade jag påskfirandet i tankarna. Nu är vi mitt uppe i…

Himmelska After eight- snittar

Himmelska After eight- snittar

Nötfärs, vitkål och purjolök blir riktigt gott tillsammans! Innehåller 586 kcal

Nötfärs, vitkål och purjolök blir riktigt gott tillsammans! Innehåller 586 kcal

Sega hallonrutor | baka.se

Sega hallonrutor | baka.se

Superläckra potatisbakelser som är ett ljuvligt tillbehör till maten. Passar fint med en bit kött. Om du inte har värmetåliga portionsformar kan du istället baka dina potatisbakelser i en muffinsform. 6 st formar 8 st potatisar 3 dl crème fraiche (34% fetthalt) 3 st ägg 2 st vitlöksklyftor 2 tsk örtsalt Salt & svartpeppar 1,5 dl riven (gärna västerbottenost) Smör till pensling av formarna Serveringsförslag Entrecote Bearnaisesås Gör såhär: Blanda ägg, creme friache, salt, peppar, örtsalt ...

Superläckra potatisbakelser som är ett ljuvligt tillbehör till maten. Passar fint med en bit kött. Om du inte har värmetåliga portionsformar kan du istället baka dina potatisbakelser i en muffinsform. 6 st formar 8 st potatisar 3 dl crème fraiche (34% fetthalt) 3 st ägg 2 st vitlöksklyftor 2 tsk örtsalt Salt & svartpeppar 1,5 dl riven (gärna västerbottenost) Smör till pensling av formarna Serveringsförslag Entrecote Bearnaisesås Gör såhär: Blanda ägg, creme friache, salt, peppar, örtsalt ...