Emilia Kraft Nobel

51 followers
·
33 following
Malmö  ·  Smyckeskonstnär Jewelryartist
Emilia Kraft Nobel
More ideas from Emilia
Patrizia Moroso & Patricia Urquiola

Patrizia Moroso & Patricia Urquiola

Min gröna lilla oas ! Kommer aldrig ångra vårt lilla bygge. #boklok #boklokuteliv #terassodling #odlingslådor #avenbok #daggkåpa…

Min gröna lilla oas ! Kommer aldrig ångra vårt lilla bygge. #boklok #boklokuteliv #terassodling #odlingslådor #avenbok #daggkåpa…

Trädgårdssmörboll, Trollius cultorum ‘Alabaster’, 40 cm, krämgul, gillar fuktig halvskugga-skugga.

Trädgårdssmörboll, Trollius cultorum ‘Alabaster’, 40 cm, krämgul, gillar fuktig halvskugga-skugga.

Almbacken: Snygg kombo - lavendel och silverpäron

Almbacken: Snygg kombo - lavendel och silverpäron

Image result for clothing rails diy

Image result for clothing rails diy

Granskottssirap - Sirap på Granskott. Du gör enkelt din egna granskottssirap genom att blanda granskotten med socker i en burk och ställa i soligt fönster.

Granskottssirap - Sirap på Granskott. Du gör enkelt din egna granskottssirap genom att blanda granskotten med socker i en burk och ställa i soligt fönster.

Maskros innehåller flera bitterämnen som har en främjande verkan på matsmältningen. Steg 1: Plocka blommorna mitt på dagen vid torrt väder och rensa dem så fort som möjligt, helst på plats. Nyp bort de gröna växtdelarna - de smakar bittert. Steg 2: bre ut blommorna till att torka på en li

Maskros innehåller flera bitterämnen som har en främjande verkan på matsmältningen. Steg 1: Plocka blommorna mitt på dagen vid torrt väder och rensa dem så fort som möjligt, helst på plats. Nyp bort de gröna växtdelarna - de smakar bittert. Steg 2: bre ut blommorna till att torka på en li

Att grodda chiafrön är något jag tänkt prova länge. Sedan såg jag att Ruth som driver inspirerande bloggen Hungryheart groddat chiafrön och då kom jag äntligen till skott med att prova. Och...

Att grodda chiafrön är något jag tänkt prova länge. Sedan såg jag att Ruth som driver inspirerande bloggen Hungryheart groddat chiafrön och då kom jag äntligen till skott med att prova. Och...

Varje år försöker jag utöka mina kunskaper om ätbara örter och ogräs. Denna gång sprang jag på en riktig delikatess: maskrosknoppar. Knopparna är inte beska som bladen, men var noga med att ta bort…

Varje år försöker jag utöka mina kunskaper om ätbara örter och ogräs. Denna gång sprang jag på en riktig delikatess: maskrosknoppar. Knopparna är inte beska som bladen, men var noga med att ta bort…