Emelie Östman

Emelie Östman

5 followers
·
50 followers
Emelie Östman
More ideas from Emelie
Citronsmörkola - Mitt kök

Citronsmörkola - Mitt kök

Citronsmörkola - Mitt kök

Citronsmörkola - Mitt kök

Jag har bakat twixkakor tidigare här på bloggen, men dessa bakas nästan till alla våra kalas – en favorit i repris 🙂 Mums! Twixkakor – Choklad, mjukkola på en spröd mördegsbotten ! För att inte missa bloggens uppdateringar följ den gärna via facebook HÄR  över 4000 olika mat- och bakrecept och … Läs mer

Jag har bakat twixkakor tidigare här på bloggen, men dessa bakas nästan till alla våra kalas – en favorit i repris 🙂 Mums! Twixkakor – Choklad, mjukkola på en spröd mördegsbotten ! För att inte missa bloggens uppdateringar följ den gärna via facebook HÄR över 4000 olika mat- och bakrecept och … Läs mer

Toscakaka med cornflakes – Niiinis Kitchenlife

Toscakaka med cornflakes – Niiinis Kitchenlife

Nu ska jag bjuda dig på en vansinnigt god kaka, denna bara måste du testa att baka någon dag. Alltså toscan uppepå med cornflakes, ämen den är såååååå mumsig! Ingredienser: 8 ägg 8 dl socker 400 gr smält smör 2 msk vaniljsocker 1/2 msk bakpulver 8,5 dl vetemjöl Gör såhär: 1) Sätt ugnen på 175 grade

Nu ska jag bjuda dig på en vansinnigt god kaka, denna bara måste du testa att baka någon dag. Alltså toscan uppepå med cornflakes, ämen den är såååååå mumsig! Ingredienser: 8 ägg 8 dl socker 400 gr smält smör 2 msk vaniljsocker 1/2 msk bakpulver 8,5 dl vetemjöl Gör såhär: 1) Sätt ugnen på 175 grade

DSC_8167

DSC_8167

DSC_8167

DSC_8167

Roligt att ni ville ha receptet på dessa. För de var jättegoda, och så enkla att göra. Passar lika bra som fyllning till bakpotatis, eller på smörgåsen. De olika rörorna kan du förberda några timmar innan, men fyll inte upp croustaderna förän ni precis ska äta dem.  Annars försvinner krispigheten Och dessa … Läs mer

Roligt att ni ville ha receptet på dessa. För de var jättegoda, och så enkla att göra. Passar lika bra som fyllning till bakpotatis, eller på smörgåsen. De olika rörorna kan du förberda några timmar innan, men fyll inte upp croustaderna förän ni precis ska äta dem. Annars försvinner krispigheten Och dessa … Läs mer

Fullt av blommande syrener i trädgården? Passa på att kapsla in smaken av sommar och gör syrensaft. Här är ett recept från My Feldts bok Blåbärssnår,...

Fullt av blommande syrener i trädgården? Passa på att kapsla in smaken av sommar och gör syrensaft. Här är ett recept från My Feldts bok Blåbärssnår,...

Saft av svartvinbärsblad är min absoluta favoritsaft. Den är mild och god och påminner nästan lite om flädersaft. Det bästa av allt är att man kan göra den fast det är ett dåligt bärår, då man endast behöver använda bladen från busken. Du behöver: 2 liter svartvinbärsblad 5 citroner 2 liter vatten 19 dl strösocker

Saft av svartvinbärsblad är min absoluta favoritsaft. Den är mild och god och påminner nästan lite om flädersaft. Det bästa av allt är att man kan göra den fast det är ett dåligt bärår, då man endast behöver använda bladen från busken. Du behöver: 2 liter svartvinbärsblad 5 citroner 2 liter vatten 19 dl strösocker

Svartvinbärslikör

Svartvinbärslikör

Kanelbullar i långpanna

Kanelbullar i långpanna

Hel lax med färskost - ZEINAS KITCHEN

Hel lax med färskost - ZEINAS KITCHEN