Emma Olvenmyr
More ideas from Emma
Berry string mugg från det svenska varumärket Littlephant är en stilren porslinsmugg som är perfekt till såväl morgonkaffe som till kvällste. Mönstret är designat av den svenska formgivaren Camilla Lundsten och är otroligt fint att kombinera med andra mönster från Littlephant. Skapa din egna personliga dukning med dina favoriter!

Porcelain Mug - Large - Berry string - White/black

Muggen Saga Forest från Littlephant passar utmärkt både som temugg och kaffemugg. Den är tillverkad i tåligt porslin och har en härligt generös storlek som rymmer mycket av det goda. Kanterna är lite tunnare för att den ska vara extra god att dricka ur. Det fantasifulla mönstret är formgivet av Camilla Lundsten och matchas enkelt med annat porslin från Littlephant.

Saga Forest mug 40 cl from Littlephant by Camilla Lundsten

Den populära muggen Siirtolapuutarha kommer från finska Marimekko. Själva muggen är formgiven av Sami Ruotsalainen medan dekoren är designad av Maija Louekari. I Siirtolapuutarhaserien finns koppar, skålar, tallrikar och tekannor vilka med fördel kombineras med varandra! Se även originalmodellen utan dekor som heter Oiva.

Marimekko Siirtolapuutarha Mug w/Handle Black/White/Orange

Aquatic mugg från Littlephant är designad av Camilla Lundsten och har ett härligt mönster inspirerat av havet med dess växt- och djurliv. Muggen är tillverkad i fint porslin som är tunt men ändå tåligt. Eftersom kanterna är väldigt tunna är muggen väldigt god att dricka ur, oavsett om du väljer kaffe eller en kopp varm choklad. Matcha gärna med annat porslin från Littlephant.

Made of fine porcelain, this small mug is light but durable - and beautiful. Make your morning routine just a tad more lovely with the fun and uplifting designs