Liten lägenhet inredning

Collection by Matilda Englund

32 
Pins
Matilda Englund

Underbar vindsvåning med 9 smarta compact living-detaljer

Att inreda mindre ytor kräver ofta lite mer planering och tanke, men med rätt knep kan resultatet bli så bra.

3 Small But Super Stylish Apartments

Inspiration for creating small stylish interiors: This set of three small apartment schemes features dramatic modern lighting schemes & colourful accents.

〚 10 cool small flats 〛 ◾ Photos ◾ Ideas ◾ Design

Living in a small apartment, many people try to use space as much as possible, and often fill it with necessary and not really things, stealing from ✌Pufikhomes - your daily source of home inspirations

Nu säljs Max lägenhet också: Kom & köp

Styling och foto av Caroline som driver Hillehem . Denna lägenhet är min pojkväns men jag säger att den är vår. För det är här vi två bor och jag har varit med och renoverat den sedan jag flyttade in. Vi har målat om i princip alla rum, renoverat sovrummet, byggt platsbyggd bokhylla + min walk in closet. Jag älskar denna lägenhet men vi är väldigt sugna på att skapa ett hem ihop. Ett stort runt köksbord där vi får plats upp till 10 personer. Jag älskar vårt sociala vardagsrum! Vår taklampa…

FÖR ETT FAMILJELIV UTAN KOMPROMISSER

Bland de fina kedjehusen på Långsjöhöjden är detta hus speciellt i sig. Förutom den vackra utsikten mot staden och naturen är det här ett välbevarat och omhändertaget hus med friköpt tomt. Golvytan är cirka 220 kvm inkl. ytan med snedtak och innefattar alla de funktioner som en modern familj önskar. Entréplanet består av vardagsrum med utgång till trädgården, matrum, kök med matplats, ett sovrum samt en gästtoalett. Det övre planet består av tre fristående sovrum och ett charmigt badrum med…

House Dalen • Madeleine on Instagram: “Inatt har Loe sovit sin första natt i sitt nya rum. 💭🧡✨”

146 Likes, 17 Comments - House Dalen • Madeleine (@housedalen) on Instagram: “Inatt har Loe sovit sin första natt i sitt nya rum. 💭🧡✨”

Skapa rum i rummet med industriglas - 34 kvadrat - Metro Mode

Denna soliga måndagseftermiddag spanar vi in en kvadratsmart liten pärla på

neginterior.blogg.se - Compact living

Har bott i min etta i över två år nu. Och jag bor ändå i en relativt stor etta som även har sovalkov, på 43 kvm. Men det är ändå så att jag måste förvara saker smart och ha det organiserat, för det…

Scandinavian Homes on Instagram: “Frödingsvägen 2 36 kvm, 2 rok Styling @scandinavianhomes Foto @kronfoto Mäklare @andersstening @bosthlm_realestate”

9,184 Likes, 30 Comments - Scandinavian Homes (@scandinavianhomes) on Instagram: “Frödingsvägen 2 36 kvm, 2 rok Styling @scandinavianhomes Foto @kronfoto Mäklare @andersstening…”

Sankt Eriksgatan 2, Stockholm - Erik Olsson fastighetsförmedling

Ska du köpa ny bostad? Se bostäder som är till salu i Stockholm, Uppsala, Örebro, Göteborg, Karlstad, Malmö, Lund, Kristianstad, Varberg, Skanör och Åhus.

30 Scandinavian Living Room Design Ideas

When it comes to colors, some Scandinavian living room design ideas show that…

Här är våra 10 mest lästa inredningsartiklar 2016

Nu när 2016 snart är över blickar vi tillbaka över året som gått. Därför har vi listat några favoriter i repris – här är årets mest lästa artiklar på Residence under 2016.

4 smart inredda compact living-lägenheter att inspireras av

Compact living är trendar just nu. Det finns flera olika varianter, se bilderna på olika varianter här.

Frödingsvägen 2, 3tr, Kungsholmen - Fredhäll är såld

2 rum Lägenhet på Frödingsvägen 2, 3tr, Stockholm Kungsholmen - Fredhäll är såld