a b
Fler idéer från a
Ghakkun - samiskt tunnbröd (Gáhkku, AKA  glödkaka or rieska, is a soft sami flatbread)

Ghakkun - samiskt tunnbröd (Gáhkku, AKA glödkaka or rieska, is a soft sami flatbread)

Raw Vegan Chocolate Covered Coconut Bars {gluten, dairy, egg, peanut, soy & ref. sugar free, vegan, paleo} - If you’re a coconut fan, you’ll love these raw vegan chocolate covered coconut bars. If you’re not, you just might be converted. They are full of wholesome, plant-based ingredients, super healthy (for a dessert), and contain coconut in 4 different forms. This easy no bake vegan dessert recipe proves just how delicious healthy, allergy friendly sweets can be.

Raw Vegan Chocolate Covered Coconut Bars {gluten, dairy, egg, peanut, soy & ref. sugar free, vegan, paleo} - If you’re a coconut fan, you’ll love these raw vegan chocolate covered coconut bars. If you’re not, you just might be converted. They are full of wholesome, plant-based ingredients, super healthy (for a dessert), and contain coconut in 4 different forms. This easy no bake vegan dessert recipe proves just how delicious healthy, allergy friendly sweets can be.

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

Булочки с грушевой начинкой - кулинарный рецепт Для теста Мука (в одном чайном стакане 160 грамм) — 2 стак. Дрожжи (свежие,можно заменить на сухие, уменьшив кол-во до 7 г) — 15 г Молоко — 150 г Сахар (с горкой) — 3 ст. л. Масло сливочное — 30 г Масло оливковое — 2 ст. л. Соль — 0,5 ч. л. Ванилин — 1 шт Яйцо — 1 шт Для начинки Груша — 5 шт Сахар (ре | РАЗДЕЛКА ТЕСТА. СПОСОБЫ ФОРМИРОВАНИЯ булочек,пирогов и многое другое | Постила

Булочки с грушевой начинкой - кулинарный рецепт Для теста Мука (в одном чайном стакане 160 грамм) — 2 стак. Дрожжи (свежие,можно заменить на сухие, уменьшив кол-во до 7 г) — 15 г Молоко — 150 г Сахар (с горкой) — 3 ст. л. Масло сливочное — 30 г Масло оливковое — 2 ст. л. Соль — 0,5 ч. л. Ванилин — 1 шт Яйцо — 1 шт Для начинки Груша — 5 шт Сахар (ре | РАЗДЕЛКА ТЕСТА. СПОСОБЫ ФОРМИРОВАНИЯ булочек,пирогов и многое другое | Постила

Havrerutor med nougattäcke, förföriskt gott.

Havrerutor med nougattäcke, förföriskt gott.

Söta bakverk kaka i långpanna: Syrliga, saftiga citronrutor som får det att vattnas i munnen.

Söta bakverk kaka i långpanna: Syrliga, saftiga citronrutor som får det att vattnas i munnen.

Alltså den här desserten! Helt galet god! Alla som har smakat på den har sagt att den är grym =) Såå enkelt att göra och tar inte mer än 15 minuter om man skippar mandelflarn och kör endast...

Alltså den här desserten! Helt galet god! Alla som har smakat på den har sagt att den är grym =) Såå enkelt att göra och tar inte mer än 15 minuter om man skippar mandelflarn och kör endast...

Key lime-paj i glas

Key lime-paj i glas

@andwhatelse

@andwhatelse