Erika von Corswant

Erika von Corswant

Erika von Corswant
More ideas from Erika
Frasiga och goda smördegspiroger med fetaost, spenat och soltorkad tomat. Lika goda att avnjutas kalla som varma. De är ett perfekt tillbehör på buffébordet eller att ta med på picknicken. Du kan byta ut soltorkad tomat mot champinjoner, paprika, majs eller något annat som du gillar. Jag serverar mina piroger med sallad och örtyoghurt, gott! 10 st smördegspiroger med fetaost och spenat 10 st små smördegsplattor (finns i frysdisken i de flesta mataffärer) 1 lök 150 g färsk bladspenat 150…

Frasiga och goda smördegspiroger med fetaost, spenat och soltorkad tomat. Lika goda att avnjutas kalla som varma. De är ett perfekt tillbehör på buffébordet eller att ta med på picknicken. Du kan byta ut soltorkad tomat mot champinjoner, paprika, majs eller något annat som du gillar. Jag serverar mina piroger med sallad och örtyoghurt, gott! 10 st smördegspiroger med fetaost och spenat 10 st små smördegsplattor (finns i frysdisken i de flesta mataffärer) 1 lök 150 g färsk bladspenat 150…

En av Sveriges största bloggar om inredning och design.

En av Sveriges största bloggar om inredning och design.

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.