Eva-Lena Sandlund

Eva-Lena Sandlund

18 followers
·
3 followers
Eva-Lena Sandlund
More ideas from Eva-Lena
Havre & Daim kakor

Havre & Daim kakor

IMG_9432

IMG_9432

Hej! Jag lovade recept på efterrätten jag skulle fixa till grillkvällen i helgen. Och det blev faktiskt kladdkakor som jag bakade. Lite olika smaker och fyllningar, bland annat denna sega kokostopping . Det här behöver du , till en stor rund form ca 26 cm. ( Detta är en dubbelsats … Läs mer

Hej! Jag lovade recept på efterrätten jag skulle fixa till grillkvällen i helgen. Och det blev faktiskt kladdkakor som jag bakade. Lite olika smaker och fyllningar, bland annat denna sega kokostopping . Det här behöver du , till en stor rund form ca 26 cm. ( Detta är en dubbelsats … Läs mer

Roy Fares salted caramel cheesecake

Roy Fares salted caramel cheesecake

Jag bakar som aldrig förr o fantasin flödar! Man bakar ju mycket när det är jul, då bakar jag dubbelt upp än alla andra eller haha?! Det här påhittet blev supergott och kommer definitivt ta slut snabbt i frysen hehe. Det här är en klassisk kolakaka med farinsocker i smeten som gör kakan mer seg. [...]

Jag bakar som aldrig förr o fantasin flödar! Man bakar ju mycket när det är jul, då bakar jag dubbelt upp än alla andra eller haha?! Det här påhittet blev supergott och kommer definitivt ta slut snabbt i frysen hehe. Det här är en klassisk kolakaka med farinsocker i smeten som gör kakan mer seg. [...]

Snabba frallor20 st75 g jäst (1,5 pkt)50 g smör5 dl vatten1/2 msk salt1 msk socker12 dl vetemjöl special ( jag tog vanligt vetemjöl)Smula jästen i en degbunke. Smält smöret, häll i vattnet och värm tills det är 37 grader. Häll degvätskan över jästen och rör om tills den har lösts upp. Häll i socker och salt. Arbeta in mjölet, lite i taget, tills det blir en smidig deg. Knåda degen för hand i 5 minuter.Dela degen i 20 bitar. Rulla till bullar och lägg på bakpappersklädd plåt. Låt jäsa under…

Snabba frallor20 st75 g jäst (1,5 pkt)50 g smör5 dl vatten1/2 msk salt1 msk socker12 dl vetemjöl special ( jag tog vanligt vetemjöl)Smula jästen i en degbunke. Smält smöret, häll i vattnet och värm tills det är 37 grader. Häll degvätskan över jästen och rör om tills den har lösts upp. Häll i socker och salt. Arbeta in mjölet, lite i taget, tills det blir en smidig deg. Knåda degen för hand i 5 minuter.Dela degen i 20 bitar. Rulla till bullar och lägg på bakpappersklädd plåt. Låt jäsa under…

Lindas rivna äppelsockerkaka

Lindas rivna äppelsockerkaka

Lindas rivna äppelsockerkaka

Lindas rivna äppelsockerkaka

Knäckig äppelpaj med daim | Hannas bageri

Knäckig äppelpaj med daim | Hannas bageri

mazarinkaka4

mazarinkaka4