Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Ljuvlig jordgubbscheesecake och kladdkaka i ett.

Cheesecake has a good kladdkakebotten.

IMG_6867 (2)

IMG_6867 (2)

Zebrakaka med salmiakkräm!

This recipe became a true baking phenomenon throughout Finland in spring It has fascinated home bakers for two reasons, I believe. Firstly it contains a candy taste which Finns absolutely love – salty liquorice called ’salmiakki’. Secondly, people w

Frusen Rabarber Cheesecake

Frusen Rabarber Cheesecake

Recept på Cheesecake. Enkelt och gott. Cheesecake har sitt ursprung i Europa men har på senare tid blivit en amerikansk klassiker. Det finns två sorters cheesecake. Desserten kan antingen både i ugn eller frysas. Ofta smaksätts den med vanilj eller bär som blåbär. Till fryst cheesecake används ofta en kyld botten gjord av kex och smör som man sedan fyller med en blandning gjord på färskost. Cheesecake som bakas i ugn kan med fördel smaksättas med vit eller mörk choklad.

Recept på Cheesecake. Enkelt och gott. Cheesecake har sitt ursprung i Europa men har på senare tid blivit en amerikansk klassiker. Det finns två sorters cheesecake. Desserten kan antingen både i ugn eller frysas. Ofta smaksätts den med vanilj eller bär som blåbär. Till fryst cheesecake används ofta en kyld botten gjord av kex och smör som man sedan fyller med en blandning gjord på färskost. Cheesecake som bakas i ugn kan med fördel smaksättas med vit eller mörk choklad.

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god.  Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Mjölkchoklad Cheesecake

Mjölkchoklad Cheesecake

Vad sägs om en 88an cheesecake? En spröd botten av digistivekex, som är varvad med vanilj och chokladcheesecake. På toppen har jag lagt på en himmelsk nötkrokant med choklad. Jag tröttnar aldrig på cheesecake, en krämig och len kräm som smälter ihop så bra med nötterna och digistivekexen. Tänk bara på när du gör nötkrokant, [...]

88an cheesecake

Vad sägs om en 88an cheesecake? En spröd botten av digistivekex, som är varvad med vanilj och chokladcheesecake. På toppen har jag lagt på en himmelsk nötkrokant med choklad. Jag tröttnar aldrig på cheesecake, en krämig och len kräm som smälter ihop så bra med nötterna och digistivekexen. Tänk bara på när du gör nötkrokant, [...]

Iskall dumlemarängtårta

Iskall dumlemarängtårta

Mjölkchokladscheesecake med maränger – Lindas Bakskola

Mjölkchokladscheesecake med maränger – Lindas Bakskola

Pinterest
Search