Eva Norrman
More ideas from Eva
Dessa ljuvliga små kolagodis är oemotståndligt goda. En blandning mellan godis och spröda kakor. Det är en mördeg som täcks med en knäckig kolasmet full med nötter.

Dessa ljuvliga små kolagodis är oemotståndligt goda. En blandning mellan godis och spröda kakor. Det är en mördeg som täcks med en knäckig kolasmet full med nötter.

Smidigt med en biskvilängd där man själv kan välja hur stor bit man vill ha. Biskvilängd Botten 200 g mandelmassa 1 äggvita R...

Smidigt med en biskvilängd där man själv kan välja hur stor bit man vill ha. Biskvilängd Botten 200 g mandelmassa 1 äggvita R...

Löjromspizza med crème fraiche

Löjromspizza med crème fraiche

Frasiga ostplättar med räkor, créme fraiche och löjrom

Frasiga ostplättar --- Fried cheese rounds with shrimp, caviar and creme fraiche - Swedish recipe - give me a shout if you need translation

Ett tjusigt recept på plockmat av lax, ruccola, wasabi och sesam. Du gör laxsnurror av ruccolablad, färskost, citron, wasabi, rökt lax och sesamfrön. Utmärkt att servera med andra snittar till fest, eller till förrätt.

Ett tjusigt recept på plockmat av lax, ruccola, wasabi och sesam. Du gör laxsnurror av ruccolablad, färskost, citron, wasabi, rökt lax och sesamfrön. Utmärkt att servera med andra snittar till fest, eller till förrätt.

Det här är fiskrätten du ska laga när tiden och inspirationen tryter! Len lax med ett täcke av ingefära och vitlök. På med grädde och skjuts in i ugnen. Avrunda med en skvätt lime och servera med ris, potatis eller bara en fräsch grönsallad. Middagen är klar!

Det här är fiskrätten du ska laga när tiden och inspirationen tryter! Len lax med ett täcke av ingefära och vitlök. På med grädde och skjuts in i ugnen. Avrunda med en skvätt lime och servera med ris, potatis eller bara en fräsch grönsallad. Middagen är klar!

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Här kommer ännu ett recept på somriga biskvier, den här gången med hallon. Fyllningen till de hä...

Här kommer ännu ett recept på somriga biskvier, den här gången med hallon. Fyllningen till de hä...