More ideas from Eva
Broccoligratäng med chorizo eller annan stark korv är en jättegott. Tänk att något så lättlagat kan bli så lyxigt!

Broccoligratäng med chorizo eller annan stark korv är en jättegott. Tänk att något så lättlagat kan bli så lyxigt!

Den här rostade potatissalladen kan vara den bästa någonsin! Först och främst händer det något magiskt med potatis som rostas i ugn. Att sedan blanda detta med senapsfrön, vinäger, majonnäs, knaprig bacon, tomater, rödlök och persilja – ja, det blir succé!

Den här rostade potatissalladen kan vara den bästa någonsin! Först och främst händer det något magiskt med potatis som rostas i ugn. Att sedan blanda detta med senapsfrön, vinäger, majonnäs, knaprig bacon, tomater, rödlök och persilja – ja, det blir succé!

Fylld paprika med köttfärs, ris och fetaost.

Fylld paprika med köttfärs, ris och fetaost.

Are you an organisation freak? If yes, you will love these oval crochet baskets. Make your own set with this extremely simple crochet pattern for oval baskets. #crochet #crochetbasket

Are you an organisation freak? If yes, you will love these oval crochet baskets. Make your own set with this extremely simple crochet pattern for oval baskets. #crochet #crochetbasket

Alltså den här desserten!! Helt galet god! Alla som har smakat på den, har sagt att den är grym =) Såå enkelt att göra och tar inte mer än 15 minuter om man skippar mandelflarn och kör...

Alltså den här desserten!! Helt galet god! Alla som har smakat på den, har sagt att den är grym =) Såå enkelt att göra och tar inte mer än 15 minuter om man skippar mandelflarn och kör...

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Alicias kokbok

Alicias kokbok

Nu har jag varit hemma hos svärmor igen och blivit bjuden på nåt sådär gott att man bara måste tigga till sig receptet. Kakan hade däremot inget namn. Jag och sambon funderade lite över den goda ka…

Nu har jag varit hemma hos svärmor igen och blivit bjuden på nåt sådär gott att man bara måste tigga till sig receptet. Kakan hade däremot inget namn. Jag och sambon funderade lite över den goda ka…

Rostad banan – Lindas Bakskola

Rostad banan – Lindas Bakskola