Daim | Bakverk och Fikastunder

Daim | Bakverk och Fikastunder

Mjukt, fluffigt skumgodis som är enkelt att göra själv!

Mjukt, fluffigt skumgodis som är enkelt att göra själv!

Fruktig och frisk sylt av exotiska kiwifrukter. En perfekt balans mellan sötma och syrlighet. Servera din kiwisylt varm som sås och det blir ett bra tillbehör till vaniljglass.

Fruktig och frisk sylt av exotiska kiwifrukter. En perfekt balans mellan sötma och syrlighet. Servera din kiwisylt varm som sås och det blir ett bra tillbehör till vaniljglass.

Det här behövs:   Hallonkola  250 g frysta hallon (1 Pkt) 100 g smör 3 dl socker 2 dl grädde 1 dl vit sirap ev rödkaramell färg  Lakritskola 1 dl turkisk peppar 1 msk lakrisextrat 100 g smör 3 dl socker 2 dl grädde 1 dl vit sirap Svartkaramell färg  1. Börja med hallonkola. Tina hallon och sila dem genom en finmaskig sil 2. Bryn smöret (låt

Det här behövs: Hallonkola 250 g frysta hallon (1 Pkt) 100 g smör 3 dl socker 2 dl grädde 1 dl vit sirap ev rödkaramell färg Lakritskola 1 dl turkisk peppar 1 msk lakrisextrat 100 g smör 3 dl socker 2 dl grädde 1 dl vit sirap Svartkaramell färg 1. Börja med hallonkola. Tina hallon och sila dem genom en finmaskig sil 2. Bryn smöret (låt

Hallon- & Lakritsfudge | Jennys Matblogg | Bloglovin’

Hallon- & Lakritsfudge (Jennys Matblogg)

Hallon- & Lakritsfudge | Jennys Matblogg | Bloglovin’

Hallonremmar

Hallonremmar

Pinterest
Search