Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken...

Saffron buns with cream cheese and maple syrup (Saffransbullar med cream cheese och sirap)

Saftiga tekakor (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Saftiga tekakor (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Swedish Bread, Swedish Foods, Swedish Recipes, Savoury Bakes, Scandinavian Food, Baking Breads, Homemade Breads, Christmas Baking, Food Inspiration

muggsemla_semla_i_glas_efterrätt_recept

muggsemla_semla_i_glas_efterrätt_recept

Gör degen på kvällen och servera nygräddade, nyttiga frallor till frukost!

Gör degen på kvällen och servera nygräddade, nyttiga frallor till frukost!

Tekakor i långpanna, otroligt gott och fluffigt bröd som blir magiskt! Passar perfekt till frukost, mellanmål, till buffén eller soppan.

Tekakor i långpanna, otroligt gott och fluffigt bröd som blir magiskt! Passar perfekt till frukost, mellanmål, till buffén eller soppan.

Luftiga och himmelskt goda tekakor som älskas av både stora och små.

Luftiga och himmelskt goda tekakor som älskas av både stora och små.

Smördeg har jag alltid i frysen och dessa godingar slänger jag ihop på nolltid. Perfekt om man ska få gäster eller man är sugen på något gott och vill ha det på momangen. Wienerbröd på nolltid på två olika vis!

Smördeg har jag alltid i frysen och dessa godingar slänger jag ihop på nolltid. Perfekt om man ska få gäster eller man är sugen på något gott och vill ha det på momangen. Wienerbröd på nolltid på två olika vis!

Jag har aldrig fått en sån fin deg och så luftiga kanelbullar som med detta recept! Jag tänkte att det var dags att fylla frysen med bullar inför hösten och Kanelbullens dag (som är den 4 oktober, lätt för mig att komma ihåg eftersom det är exakt en månad efter Zacks födelsedag). Dessa bullar blev […]

Extra luftiga kanelbullar enligt Johan Sörberg (domare i Hela Sverige Bakar)

Förvara degen i kylen och baka kakor när längtan efter nybakat faller på.

Skurna pepparkakor med mandel - Hemmets Journal ingredients translate 200 g butter 2 cup sugar 1 cup syrup 2 teaspoons ginger 2 teaspoons cinnamon 2 teaspoons baking soda 1 teaspoon cloves wheat flour about 6 dl dl chopped almonds

Kokosflarn med smörkräm | Hannas bageri

Kokosflarn med smörkräm | Hannas bageri

Farmors lätta havrekex

Farmors lätta havrekex

Det blir gärna att jag bakar samma bröd, mina tekakor med havregryn . De är lätta att göra och SÅ himla goda, känns färska trots att de lega...

Det blir gärna att jag bakar samma bröd, mina tekakor med havregryn . De är lätta att göra och SÅ himla goda, känns färska trots att de lega...

Pinterest
Search