Eva Lestner
More ideas from Eva
Semmelkladdkaka är en fantastisk variant på den klassiska semlan - det bästa av två världar där två älskade bakverk blir ett.

Semmelkladdkaka är en fantastisk variant på den klassiska semlan - det bästa av två världar där två älskade bakverk blir ett.

Recept från Zeta. Dubbelmarinerad_fläskfile_li

Recept från Zeta. Dubbelmarinerad_fläskfile_li

5 VEGANSKA RECEPT JAG VILL LAGA DIRR - Flora Wiström - Metro Mode

5 VEGANSKA RECEPT JAG VILL LAGA DIRR - Flora Wiström - Metro Mode

tumblr_mww4kglgTY1rwsbh8o1_500.jpg 454 × 340 pixlar

tumblr_mww4kglgTY1rwsbh8o1_500.jpg 454 × 340 pixlar

Det är viktigt att inte vispa grädden för hårt, sluta när den precis har börjat tjockna. Tillsätt då citronmixen och fortsätt sedan att vispa – då får den en perfekt konsistens.

Det är viktigt att inte vispa grädden för hårt, sluta när den precis har börjat tjockna. Tillsätt då citronmixen och fortsätt sedan att vispa – då får den en perfekt konsistens.

Punschfromage

Punschfromage

hjortronsås varmrökt lax hjortronsylt

hjortronsås varmrökt lax hjortronsylt

16 underbara recept till buffén i påsk!

16 underbara recept till buffén i påsk!

Herrgårdskyckling Den här maträtten åt vi första gången under förra julledigheten (alltså för ett år sedan) och dessa bilder är faktiskt...

Herrgårdskyckling Den här maträtten åt vi första gången under förra julledigheten (alltså för ett år sedan) och dessa bilder är faktiskt...

Recept: Dubbelmarinerad oxfilé, perfekt om man bjuder på buffé eller behöver någonting kallt men lyxigt

Recept: Dubbelmarinerad oxfilé, perfekt om man bjuder på buffé eller behöver någonting kallt men lyxigt

Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid? Svårt är det sista det är.

Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid? Svårt är det sista det är.