Eva-Lisa Carlsson

Eva-Lisa Carlsson

2
Followers
4
Following
Eva-Lisa Carlsson
More ideas from Eva-Lisa
Silviakaka i långpanna - ZEINAS KITCHEN

Silviakaka i långpanna - ZEINAS KITCHEN

Godaste vi har ätit på länge! Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang!! Detta är HELT KLART ett recept värt att bokmärka och det kommer att bli en ny favorit här hemma. Jag önskar verkligen att ni […]

Godaste vi har ätit på länge! Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang!! Detta är HELT KLART ett recept värt att bokmärka och det kommer att bli en ny favorit här hemma. Jag önskar verkligen att ni […]

Fläskytterfilé är lättlagat och prisvärt. Marinera köttet i citron och örter och servera i tunna skivor med honungsmarinad. Förbered gärna och täck över med plastfolie. Örtmarinerad...

Fläskytterfilé är lättlagat och prisvärt. Marinera köttet i citron och örter och servera i tunna skivor med honungsmarinad. Förbered gärna och täck över med plastfolie. Örtmarinerad...

Laxsashimi med ingefärsponzu – Mattugg

Laxsashimi med ingefärsponzu – Mattugg

Detta blir en STOR sats av den absolut godaste sillen man kan göra. Hela familjens (och den utökade familjens) förstahandsval till jul, påsk...

Detta blir en STOR sats av den absolut godaste sillen man kan göra. Hela familjens (och den utökade familjens) förstahandsval till jul, påsk...

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Balsamicomarinerad fläskfilé är en lättlagad och välsmakande bufférätt. En perfekt rätt som går utmärkt att förbereda i tid innan festen eller middagen.

Balsamicomarinerad fläskfilé är en lättlagad och välsmakande bufférätt. En perfekt rätt som går utmärkt att förbereda i tid innan festen eller middagen.

Pensionärskaka – Lindas Bakskola

Pensionärskaka – Lindas Bakskola