Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken och saffranet blir det nästan svimfärdigt gott. Helt klart en riktig adventsfavorit! SAFFRANSBULLAR

Saffron buns with cream cheese and maple syrup (Saffransbullar med cream cheese och sirap)

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Hej på er! Nu är grillsäsongen i full gång här hemma och ett av tillbehören som nästan alltid finns på bordet är ju såklart bearnaises...

Hej på er! Nu är grillsäsongen i full gång här hemma och ett av tillbehören som nästan alltid finns på bordet är ju såklart bearnaises...

Blev tipsade av en läsare, Erika Olsson, om den här fiskgratängen. Har ni inte söndagsmiddagen planerad, så är det här ett hett tips. Svärfar och jag tog bröd för att suga upp det sista av såsen i gra

Fisk i ugn med gräddsås & bacon (Smaskelismaskens)

Blev tipsade av en läsare, Erika Olsson, om den här fiskgratängen. Har ni inte söndagsmiddagen planerad, så är det här ett hett tips. Svärfar och jag tog bröd för att suga upp det sista av såsen i gra

Tänk så många av er läsare som varje dag söker på fisk i ugn och hamnar här hos mig! Ni är liksom flera hundra i veckan. Men jag förstår er, fisk i ugn är något man aldrig kan få för många recept

Fisk i ugn med skagenröra (Linnéas Skafferi)

Tänk så många av er läsare som varje dag söker på fisk i ugn och hamnar här hos mig! Ni är liksom flera hundra i veckan. Men jag förstår er, fisk i ugn är något man aldrig kan få för många recept

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! GLÖM INTE ATT FÖLJA ZEINAS KITCHEN PÅ INSTAGRAM HÄR! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! GLÖM INTE ATT FÖLJA ZEINAS KITCHEN PÅ INSTAGRAM HÄR! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller…

Blomkålskaka.

Blomkålskaka.

Langos kommer ursprungligen från Ungern och har blivit en folkkär rätt runt om i världen! Inte så konstigt då det är så gott! Ofta är langos lite större i storleken men jag tycker det är trevligt att servera dem lite mindre. Nästan alla älskar skagenröra. Nu i augusti månad passar det väl att äta kräftor? /DanielReceptet på langos räcker till 15 små langos så testa gärna Daniels topping med pulled chicken eller med smörstekta kantareller också!

Lyxiga langos med krämig kräftröra

Langos kommer ursprungligen från Ungern och har blivit en folkkär rätt runt om i världen! Inte så konstigt då det är så gott! Ofta är langos lite större i storleken men jag tycker det är trevligt att servera dem lite mindre. Nästan alla älskar skagenröra. Nu i augusti månad passar det väl att äta kräftor? /DanielReceptet på langos räcker till 15 små langos så testa gärna Daniels topping med pulled chicken eller med smörstekta kantareller också!

Pinterest
Search