morotslimpautanmjöl8

morotslimpautanmjöl8

Detta är min absoluta favorittårta!! Jag serverar den ofta här hemma och den blir alltid lika uppskattad. Kärt barn har många namn men ...

Detta är min absoluta favorittårta!! Jag serverar den ofta här hemma och den blir alltid lika uppskattad. Kärt barn har många namn men ...

muffinschokladgomma4

muffinschokladgomma4

semmelsockerkaka

Sockerkakssemla – recept

semmelsockerkaka

12 st: 100 g smör, rumsvarmt 2 dl havregryn 8 dl vetemjöl 1 msk bakpulver 1 ½ tsk salt 5 dl mjölk

12 st: 100 g smör, rumsvarmt 2 dl havregryn 8 dl vetemjöl 1 msk bakpulver 1 ½ tsk salt 5 dl mjölk

Knäckebröd som är sprängfyllt med nyttigheter.

Knäckebröd som är sprängfyllt med nyttigheter.

Recept på Bondkakor. Enkelt och gott. Det här receptet är tidlöst. Kakorna blir härligt knapriga och har smak av mandel. Degen smular sig ganska lätt så man får vara lätt på hand när man formar den. Men eftersom den jäser i ugnen så är kakorna förlåtande – de ser väldigt fina ut även om de blir lite slarviga och skeva.

Recept på Bondkakor. Enkelt och gott. Det här receptet är tidlöst. Kakorna blir härligt knapriga och har smak av mandel. Degen smular sig ganska lätt så man får vara lätt på hand när man formar den. Men eftersom den jäser i ugnen så är kakorna förlåtande – de ser väldigt fina ut även om de blir lite slarviga och skeva.

En läcker och saftig kokospaj garnerad med hallon och vispad grädde.

En läcker och saftig kokospaj garnerad med hallon och vispad grädde.

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Kanelbullekakor, sega småkakor med kanelbullesmak

Kanelbullekakor, sega småkakor med kanelbullesmak

Lindas semmelkladdkaka – Lindas Bakskola

Lindas semmelkladdkaka – Lindas Bakskola

Semmelmuffins – Lindas Bakskola

Semmelmuffins – Lindas Bakskola

Seg blåbärskaka som du snabbt rör ihop i en kastrull – Kryddburken

Seg blåbärskaka som du snabbt rör ihop i en kastrull – Kryddburken

Morotslimpa utan vetemjöl – Lindas Bakskola

Morotslimpa utan vetemjöl – Lindas Bakskola

Pinterest
Search