Förrätter

14 Pins9 Följare
Salty bacon amps up the sweetness of local peaches at their peak freshness and the thick balsamic drizzle gives another touch of tart and sweet

Bacon Wrapped Grilled Peaches with Balsamic Glaze

Salty bacon amps up the sweetness of local peaches at their peak freshness and the thick balsamic drizzle gives another touch of tart and sweet

Prosciutto Wrapped Melon - an easy no-cook sweet salty appetizer perfect for the holidays. Use decorative food picks to make a fun and lovely presentation. | Food to gladden the heart at RotiNRice.com

Prosciutto Wrapped Melon

Prosciutto Wrapped Melon - an easy no-cook sweet salty appetizer perfect for the holidays. Use decorative food picks to make a fun and lovely presentation. | Food to gladden the heart at RotiNRice.com

Smoked Salmon and Cream Cheese Stuffed Pepperoncini

Smoked Salmon and Cream Cheese Stuffed Pepperoncini Peppers

Smoked Salmon and Cream Cheese Stuffed Pepperoncini

Havets läckerheter fyller de här fräscha bakelserna.

Havets läckerheter fyller de här fräscha bakelserna.

Möhrchen schmecken! Und zwar richtig gut! Wenn man die Möhrchen aber mit einem Schinkenmantel umwickelt und Käse hinzufügt, dann sind sie nur noch köstlich!

Möhrchen schmecken! Und zwar richtig gut! Wenn man die Möhrchen aber mit einem Schinkenmantel umwickelt und Käse hinzufügt, dann sind sie nur noch köstlich!

Läcker och lättfixad förrätt!

Läcker och lättfixad förrätt!

Ham Cheddar and Rosemary Pinwheels. Could maybe do this with turkey instead?

Ham Cheddar and Rosemary Pinwheels. Could maybe do this with turkey instead?

Små Skagen Toast av Leila Lindholm

Små Skagen Toast av Leila Lindholm

Skagen toast: Invented by Swede Tore Wretman in 1958, skagen is now firmly established as a traditional dish. It's super quick to make, why not try it as a simple starter. It's really easy and makes a nice, sophisticated change to a prawn cocktail.

Skagen toast

Skagen toast: Invented by Swede Tore Wretman in 1958, skagen is now firmly established as a traditional dish. It's super quick to make, why not try it as a simple starter. It's really easy and makes a nice, sophisticated change to a prawn cocktail.

Gör en klassisk, förstklassig toast Skagen från grunden. Blanda äggula, senap, vinäger och olja för att få en tjock och fluffig majonnäs där du sedan tillsätter frisk dill, kalla räkor och citron. Fördela på gyllenbruna brödskivor som stekts i smör.

Gör en klassisk, förstklassig toast Skagen från grunden. Blanda äggula, senap, vinäger och olja för att få en tjock och fluffig majonnäs där du sedan tillsätter frisk dill, kalla räkor och citron. Fördela på gyllenbruna brödskivor som stekts i smör.


Fler idéer
Pinterest
Sök