Evelina Steneros

Evelina Steneros

15 followers
·
20 followers
Evelina Steneros
More ideas from Evelina
Spaljéerna är byggda av vanliga reglar 45x45mm samt tunna obehandlade foglister 8x27mm. Själva lådan är byggd av vanliga finsågade klädselbrädor 22x95mm (samma som vi använde till bänkarna jag berätta om i förra inlägget). Vi har sedan målat lådorna med Cuprinols svarta täckfärg för utomhusbruk. Allt material kommer från Hornbach och kostade inte mer än 1000kr för dessa två lådor.

Spaljéerna är byggda av vanliga reglar 45x45mm samt tunna obehandlade foglister 8x27mm. Själva lådan är byggd av vanliga finsågade klädselbrädor 22x95mm (samma som vi använde till bänkarna jag berätta om i förra inlägget). Vi har sedan målat lådorna med Cuprinols svarta täckfärg för utomhusbruk. Allt material kommer från Hornbach och kostade inte mer än 1000kr för dessa två lådor.

Pineapple White Wine Slushies: These white wine slushies are easy to make and perfect with the tropical notes of Missouri Vignoles white wine! {wine glass writer}

Pineapple White Wine Slushies: These white wine slushies are easy to make and perfect with the tropical notes of Missouri Vignoles white wine! {wine glass writer}

En busenkel och läcker snitt att fixa till festen! Skiva päron i långa bitar, toppa med ädelost och vira runt lufttorkad skinka. Strö över lite färsk timjan för mer smak och tjusig finish. Päronsnittarna passar utmärkt som tilltugg till ett glas bubbel.

En busenkel och läcker snitt att fixa till festen! Skiva päron i långa bitar, toppa med ädelost och vira runt lufttorkad skinka. Strö över lite färsk timjan för mer smak och tjusig finish. Päronsnittarna passar utmärkt som tilltugg till ett glas bubbel.

Trends | Pinned to Nutrition Stripped | Home #plants

Trends | Pinned to Nutrition Stripped | Home #plants

Sommarens godaste och enklaste dessert med färska jordgubbar, lime, digestivekex, kondenserad mjölk och vispgrädde. Servera i glas!

Sommarens godaste och enklaste dessert med färska jordgubbar, lime, digestivekex, kondenserad mjölk och vispgrädde. Servera i glas!