Ewa Eliasson

Ewa Eliasson

2 followers
·
8 followers
Ewa Eliasson
More ideas from Ewa
Rabarbermazariner med mandelmassa

Rabarbermazariner med mandelmassa

Vill du ha naanbröd? Det är ingen ja eller nej-fråga, det går bara att svara ja på den frågan (om du inte är glutenintolerant alltså, för då kan du ju dö). Med det här enkla receptet kan du moffa i dig hur mycket vitlöksnaan du vill hemma.

Vill du ha naanbröd? Det är ingen ja eller nej-fråga, det går bara att svara ja på den frågan (om du inte är glutenintolerant alltså, för då kan du ju dö). Med det här enkla receptet kan du moffa i dig hur mycket vitlöksnaan du vill hemma.

Jag har så länge velat testa att göra egen deo, har läst på flera ställen att folk gjort det och varit nöjda! Med tanke på innehållet i vanliga deodoranter man köper i affären (jag har använt Dove) så blir man … Läs mer →

Jag har så länge velat testa att göra egen deo, har läst på flera ställen att folk gjort det och varit nöjda! Med tanke på innehållet i vanliga deodoranter man köper i affären (jag har använt Dove) så blir man … Läs mer →

365 saker du kan slöjda » #360 Gör egen kådsalva

365 saker du kan slöjda » #360 Gör egen kådsalva

I mitt förra inlägg så skrev jag att jag lärt mig att sy en ny typ av sprund. Nytt för mig alltså, inte så att jag typ uppfunnit ett helt eget sorts sprund! För min egen del, och kanske till nytta …

I mitt förra inlägg så skrev jag att jag lärt mig att sy en ny typ av sprund. Nytt för mig alltså, inte så att jag typ uppfunnit ett helt eget sorts sprund! För min egen del, och kanske till nytta …

sy en kasse

sy en kasse

Så här gör jag när jag syr fleecefodrade mössor. Det finns naturligtvis många olika sätt, men så här tycker jag funkar fint :-) 1. Kli...

Så här gör jag när jag syr fleecefodrade mössor. Det finns naturligtvis många olika sätt, men så här tycker jag funkar fint :-) 1. Kli...

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Dessa Delicatobollar blir lika krämiga som färdigköpta. Men innehåller bättre ingredienser och är betydligt godare! Perfekt till Chokladbollensdag 11 maj!

Dessa Delicatobollar blir lika krämiga som färdigköpta. Men innehåller bättre ingredienser och är betydligt godare! Perfekt till Chokladbollensdag 11 maj!

Till det yttre är detta inget annat är små söta minibiskvier doppade i mörk choklad. Ta en tugga och det guldgula innanmätet blottas – en len smörkräm med tydlig smak av saffran och apelsin. Oemotståndliga munsbitar att duka upp på julens gottebord!

Till det yttre är detta inget annat är små söta minibiskvier doppade i mörk choklad. Ta en tugga och det guldgula innanmätet blottas – en len smörkräm med tydlig smak av saffran och apelsin. Oemotståndliga munsbitar att duka upp på julens gottebord!