More ideas from Ewa
En vegetarisk paj med grönkål, lök, getost och valnötter. Det blir en perfekt kombination av smaker!

En vegetarisk paj med grönkål, lök, getost och valnötter. Det blir en perfekt kombination av smaker!

Vit chokladmousse med passsionsfrukt och citron, fantastiskt gott!

Vit chokladmousse med passsionsfrukt och citron, fantastiskt gott!

En perfekt vinterdessert som är fantastiskt god och vacker att titta på.

Vanilla pannacotta with lingon berries and ginger bread - Recipe in swedish

Pepparkaksmuffins ! Julskumsfrosting ! Så gott ! Dem här är verkligen goda. En riktigt julig smakupplevelse. Desse pepparkaksmuffinsar är så goda och saftiga. Dem måste ni prova. Jag gjorde mina med…

Pepparkaksmuffins ! Julskumsfrosting ! Så gott ! Dem här är verkligen goda. En riktigt julig smakupplevelse. Desse pepparkaksmuffinsar är så goda och saftiga. Dem måste ni prova. Jag gjorde mina med…

Saffranstryffel med vit choklad och kokos - visst låter det gott?! Det är det också, kan jag meddela efter att ha smällt i mig säkert hälften av de små godbitarna ni ser på bilden. Scroll down for recipe in English!SAFFRANSTRYFFEL1 kuvert saffran 1/2 msk rom 1 dl vispgrädde 2

Saffranstryffel med vit choklad och kokos - visst låter det gott?! Det är det också, kan jag meddela efter att ha smällt i mig säkert hälften av de små godbitarna ni ser på bilden. Scroll down for recipe in English!SAFFRANSTRYFFEL1 kuvert saffran 1/2 msk rom 1 dl vispgrädde 2

vit chokladmousse med passionsfrukt och citron

vit chokladmousse med passionsfrukt och citron

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.