More ideas from Ewa
Gräddig linsgryta med färska tomater, vitlök och spenat Vad skulle få dig att äta mer vegetariskt? Jag älskar ju variation - kött, fisk och vegetariskt - men det måste vara ENKELT att laga! Det här receptet finns på bloggen nu

Gräddig linsgryta med färska tomater, vitlök och spenat Vad skulle få dig att äta mer vegetariskt? Jag älskar ju variation - kött, fisk och vegetariskt - men det måste vara ENKELT att laga! Det här receptet finns på bloggen nu

Superknepet: Så halverar du stryktiden på varje plagg!

Superknepet: Så halverar du stryktiden på varje plagg!

Jaha tänker du. En jäkla linsgryta. Men då säger jag: Sluta sura och ät lite mer linsgryta. För den här är så sjukt, sjukt god. Den är först och främst enkel men också trevligt smörig, bra för dig och mjuk. ÄT! Min man reser mycket till Indien i sitt

Jaha tänker du. En jäkla linsgryta. Men då säger jag: Sluta sura och ät lite mer linsgryta. För den här är så sjukt, sjukt god. Den är först och främst enkel men också trevligt smörig, bra för dig och mjuk. ÄT! Min man reser mycket till Indien i sitt

Ta ett fryst torskblock och gör det till en festrätt!

Ta ett fryst torskblock och gör det till en festrätt!

Det bästa sättet att förgrädda pajskalet så att pajen får fina höga kanter kallas på engelska för blindbake, se tipsrutan.

Det bästa sättet att förgrädda pajskalet så att pajen får fina höga kanter kallas på engelska för blindbake, se tipsrutan.

Servera med pasta, ris eller bara med bröd.

Servera med pasta, ris eller bara med bröd.

Fräscht och gott är ledorden för den här veckans läckra smalmat! Låt oss fresta med stekt ris med räkor, krämig kycklingpasta och varma chèvresmörgåsar.

Fräscht och gott är ledorden för den här veckans läckra smalmat! Låt oss fresta med stekt ris med räkor, krämig kycklingpasta och varma chèvresmörgåsar.

Är du som jag löjligt förtjust i mazariner men lite för lat för att klä in små formar med deg så tycker jag du ska prova dessa lite förenklade rutor. Tantfika kanske, men inte desto mindre goda för…

Är du som jag löjligt förtjust i mazariner men lite för lat för att klä in små formar med deg så tycker jag du ska prova dessa lite förenklade rutor. Tantfika kanske, men inte desto mindre goda för…